منم میخوام بهترین فیلمایی که تا حالا دیدم و به بقیه هم توصیه میکنم که ببینن رو معرفی کنم. ولی دونه دونه...
یه فیلم بسیااار قشنگ به اسم Apocalypto به کارگردانی مل گیبسون و نویسندگی آقای فرهاد صفی نیا و مل گیبسون.
اگه مل گیبسون رو بشناسین میدونید که کارای الکی ولکی نمیکنه. کارگردانی و بازیگریش معرکه س. بگذریم، یکم درباره فیلم بگم...
فیلم با شکار تو یه جنگل انبوه شروع میشه. نشون میده یه عده رفتن واسه شکار و شکار خوبی رو هم به دست میارن. تو راه برگشت به یه عده بدبخت بیچاره برخورد میکنن، از همون جا به نظر میرسه که یه دهکده هستن که بهشون حمله شده. آخه خیلیاشون له و لورده هستن. خلاصه با هم تبادل میکنن (آخه اونا هم ماهی گرفته بودن) و دیگه هر که راه خودشو میره. کم کم معلوم میشه که گروه اولی تو یه دهکده خیلی آروم و خوشبخت زندگی میکنن. همه چیز خوب و آرومه که یهو صب کله سحر بهشون حمله میشه. یه دسته از قوم وحشی مایا به دهکدشون حمله کردن و همه رو یا اسیر کردن یا کشتن. یه صحنه خیییلی قشنگ اینه که گلوی رییس دهکده رو جلوی پسرش میبرن. این پسره که همراه باباش تو شکار هم شرکت داشتن، نقش اول فیلمه. این پسره چون زود باخبر شد زن و بچه کوچیکشو برد و گذاشت تو یه چاله ۳ ۴ متری که در امان باشن ولی خودش اسیر شد. اسیرا رو میبرن به به یه جای خاص. مث مقبره میمونه، یه جور زیگورات که پله های خیلی خیلی بیشتری داره و اسیرا رو اونجا قربانی میکنن. قلبشم میدن به خداشون که بخوره. سرشم از اون بالا میندازن پایین تا به هزاران سر بریده شده دیگه بپیونده. جنازشم میندازه یه جایی که کوهی از مرده ها جمع شده بودن...
خلاصه این نقش اول فیلم (که خیلی آدم زرنگیه) رو به همراه چن نفر دیگه میبرن تو یه زمین مث زمین فوتبال. میخواستن که بازی کنن. بهشون میگن فرار کنید و بعد با تیر میزننشون. خلاصه به هر نحوی هس پسره از این میدون فرار میکنه و قبل از فرارش پسر رییس این گروهکه (که اومدن بازی کنن) رو هم میکشه. از این به بعد فرار میکنه و یه عده هم تعقیبش میکنن تااااا برسه به زن و بچش...
خلاصه این که خودم یه ۱۰ ۱۵ باری دیدمش. صحنه هایی که گرفته شده، نور، دیالوگا و کلاً همه چیز فیلمه عالیه و از دیدنش لذت خواهید برد.
این لینک ۲/۵ گیگ فیلمه.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و این هم لینک ۸۰۰ مگی.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فک کنم ۶۰۰ مگش هم موجود باشه ولی اگه اینترنت پرسرعت دارید همون ۲/۵ گیگ رو دانلود کنید. آخه خیلی تمیزتره و بعضی جزییاتش رو تو کیفیت پایین خوب نمیشه دید. مثلاً یه جا خون داره از سر یکی میپاشه بیرون و خیلی صحنه قشنگیه. ممکنه تو کیفیت نه چندان بالا خیلی خوب دیده نشه. بهرحال حتماً ببینید...
تا بعد...