(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ق.ظ)mamani نوشته شده توسط: من اینا رو میخوام معمایی انیمیشن ترسناک کمدی رمانتیک
مرسی
اگه چندتا فیلمی که ازش خوشت اومده رو هم میگفتی عالی میشد ...
بهترین معمایی :
The Prestige : محصول ۲۰۰۶ یک فیلم معمایی و هیجانی بی نظیر از کارگردانی بی نظیرتر (کریستوفر نولان) . بیشتر از ۳ بار دیدم و تلویزیون خودمون بارها پخش کرده . فیلمی بود که باهاش خیلی ها رو به سینما علاقه مند کردم.
Se7en : ساخته ۱۹۹۵ که شاخ فیلم های معماییه و جناییه . با کارگردانی کارکشته مثل دیوید فینچر
The Girl With Dragon Tatoo ساخته ۲۰۱۱ از همین کارگردان که جدیده و از روی رمان ۳گانه بسیار پرفروشی به همین نام ساخته شده.
بهترین ترسناک :
متاسفانه فیلمهای ترسناک بسیار سریع کهنه میشن . برای مثال فیلم سیاه و سفیدی مثل Psycho که در زمان خودش باعث شد ده ها نفر از شدت ترس تو سالن سینما سکته کنن (!) دیدنش باعث خنده تون میشه .
اصلاً طرفدار این ژانر نیستم ولی فیلم The Orphanage محصول ۲۰۰۷ بسیار تاثیر گذار بود . ساخت اسپانیا
در حال حاضر بهترین فیلم های ترسناک رو ژاپنی ها میسازن.
بهترین کمدی :
شوخیهای جنسی بیشترین سهم رو در بهترین آثار سینمایی کمدی دارن . بهترین جوکهایی که میشنویم ، خنده دار ترین خاطراتی که داریم و ... از همین جنس از شوخی ها هستن.
اگر با این موضوع مشکلی نداشته باشید ، و آدمی نباشید که به هر حرکت جلف و جفتک پرونی نخندید فیلم Hangover محصول ۲۰۰۹ رو از دست ندید. من خیلی کم به فیلم های کمدی میخندم ، ولی این یکی منو غافلگیر کرد...
بهترین انیمیشن :
کمتر انیمیشنی بد از کار در میاد ، اونم به خاطر اینکه زمان زیادی رو میشه صرف ساخت و تغییر و تدوینش کرد بدون اینکه نیاز به فیلم برداری دوباره و تغییر عوامل و ... باشه و تو این مدت تمامی مشکلات فیلمنامهای رو رفع میکنن.
اکثر انیمیشن های جدید کمدی هستن .
از معروفترین ها Wall-E ، Up ، Cars ، ... رو میشه نام برد. که دیدنشون واجبه . اگه رمانتیک هستی Wall-E بیشتر واجبه برات.
How To Train Your Dragon رو از دست ندید . محصول ۲۰۱۰ ، کم سر و صدا ، موسیقی فوق العاده و محیط شاد ، داستان زیبا و بامزه.
اگه فکر میکنی با دیدن انیمیشنی اشکت در نمیاد ، اشتباه میکنی ، Mary & Max رو ببین تا نظرت عوض شه . انیمیشنی سیاه و متفاوت که تا مدت ها ذهنت رو درگیر میکنه.
بهترین رمانتیک ها :
اوووووفففف ! تا دلت بخواد ... فعلا همینا رو ببین تا در مورد رمانتیک جزیی تر آدرس بدی ...