عباس طائب مشاور عالی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در امور اجرایی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه الزهرا گفت: کار مدیریت در ایران مشکل و در کشورهای خارجی آسان است چراکه در ایران مدیر باید قبل از همه آمده و بعد از همه پست خود را ترک می کند، درحالی که در کشورهای خارجی عکس این موضوع مصداق دارد.
وی ادامه داد: اعضای دانشگاه وقتی استخدام می شوند قرار نیست که کار مدیریت کنند بلکه کار آنها علمی است و از آنجا که در دانشگاه غیر از اعضای هیات علمی نمی توانند مسئولیت قبول کنند برای همین طبیعی است که مجبورند کار مدیریت دانشگاه را هم بر عهده گیرند.
مشاور عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور اجرایی افزود: زمانی که از دکتر خزعلی خواستیم این سمت را قبول کنند، حاضر به پذیرش این مسئولیت نبودند و با حیله هایی که به کار بستیم توانستیم وی را قانع کنیم تا این مسئولیت را قبول کنند.
طائب از اعضای دانشگاه از جمله اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان خواست که همراه با رئیس جدید دانشگاه باشند تا بتواند با موفقیت دانشگاه را اداره کند.
وی عملکرد دکتر مباشری رئیس سابق دانشگاه الزهرا اشاره کرد و گفت: در گزارشی که ارایه شده آمده بود طی این ۶ سال ریاست خانم مباشری از ۶۰۰ طرح تحقیقاتی ۲۰۰ طرح در حوزه کاربرد انجام گرفته است. یعنی ۳۳ درصد طرح های دانشگاه مرتبط با حوزه کاربرد بوده است.
طائب افزود: امیدوارم روزی که مراسم تودیع دکتر خزعلی برگزار می شود این آمار به ۹۰ درصد که دستور مقام معظم رهبری است برسد.
لینک مرتبط ۱ :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: آبرومون رفت ، اون قسمت رو سانسور کن (حداقل تو این سایت !!!) .
نه که ما تویه کامپیوتر حرف واسه گفتن زیاد داریم پس باید ظرفیت رشتشم زیاد باشه دیگه !!!!!
اما واقعا باورش سخته ، این همه گرایش برق و عمران داریم اما کامپیوتر بیشتره ؟ ظرفیت رشته برق رو تویه کارشناسی و ارشد نگاه کنید . خیلی خیلی بیشتر از رشته ماست اما .....
ان شاالله که مقدار کیفیت رو هم به تعداد کیمیت برسونن !
۳۰ درصد مهندسا کامپیوتریند اما تو ارشد فکر نکنم ۵ درصد هم ظرفیتارو در بر بگیرن.
یادمه آمار پارسه این بود که از هر ۱۰۰ نفر ۱ نفر ارشد کام قبولی داره. اما برق از هر ۱۰۰ تا ۱۵ تا.
عجیبه
برق و مکانیک تا ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ هم میتونند دولتی یکی از دانشگاه ها قبول بشن .واقعا این اندازه کشور ظرفیت پذیرش این همه دانشجوی ارشد تو این رشته ها رو داره؟!!!!
تا جایی که یادمه پارسال بیشترین تقاضای هیات علمی دانشگاه ها تو مقطع دکترا مال ۲ رشته شیمی و برق بود
نتیجه یا دلگرمی که هست اینه که زمانی که واسه ارشد کامپیوتر صرف میشه واقعا ارزشمنده و شاید مونده تا اشباع شدنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!