(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ)errore64 نوشته شده توسط: برای نصب glomosim باید اونتو رو با چه ورژنی نصب کنم؟ این شبیه ساز برای محیط های وایرد هم کاربرد دارد؟ اصلن چه محیط هایی رو میشه با هاش شبیه سازی کرد؟
مثال هاشو چه طور میتونم گیر بیارم؟
میشه رویه یه کامپیوتر پیاده سازیش کرد یا باید ماشین مجازی نصب کنم؟
با سلام ....روی هر نسخه ای میشه اون رو اجرا کرد ....من رو ی نسخه ۱۰.۴ نصبش کردم ولی فکر نکنم مشکلی برای نسخه های بعدی داشته باشه ...اگه میخاید میتونید روی ماشین مجازی هم نصبش کنید .........شما به هر طریقی که ابونتو رو نصب کرده باشید چه روی هارد....یوبی....فلش....مجازی...روش گلوموسیم نصب میشه برای این که بخاید روش کارکنید ...اول باید نصبشکنید بعد یک دید به دست بیارید اگه فقط میخاید محیط های مختلف شبکه ای رو باهاش اجرا کنید شرایط اون محیط مورد نظر رو در نظر بگیرید وبعدخصوصیاتش رو در فایل config.in تغییر بدیدوبعد از اجرا نتایج رو میتونید از فایل glomo.statبه دست بیارید.......حالا اگه میخاید یه ایده جدید رو بیاده سازی کنید یا این که تصمیم دارید یک بروتکل جدید اضافه کنید که اون باید براش یه برنامه بنویسید وبرنامتون رو به گلوموسیم اضافه کنید که مراحل خاص خودش رو داره که اگر تمایل داشتید میتونیم با یه مثال اینجا براتون توضیح بدیم......برای محیط وایری هم میشه ازش استفاده کرد ....
نقل قول: سلام دوباره.من این شبیه سازو در محیط ویندوز ایکس پی نصب کردم .اما حالا نمیدونم مثال هاش کدومه هست و در کجاست؟
کی میتونه کمکم کنه؟
دوست عزیز نظر من اینه که اگر برای کار تحقیقاتی میخاید وبراتون کار شبیه سازی مهمه ...به نظر من کار با این شبیه ساز وروی محیط لینوکس بهتره ...چون توی محیط لینوکس دستتون بازه برای شبیهسازی وتحلیل نتایج .....نصبش در محیط لینوکس خیلی سادس ........