(۲۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۲۳ ق.ظ)banou نوشته شده توسط: سلام سارا خانم.
به نظر من لازم نیست تو همون دور اول همه مطالبات درس رو گرفت.چون ممکنه باعث ایجاد دلسردی بشه.حتی شده تفریحی کتابو بگیرید دستتون و یه مطلبی را به صورت تصادفی بخونید.کم کم اینکار در شما انگیزه ایجاد میکنه.مثلا یه مبحثه می خونید می بینید قبلش باید فلان بحث رو می خونیدن همینطوری ادامه میدید یه هو می بینید چند فصل رو خوندید.من به شخصه چون بعد از ۶-۷ سال شروع کردم به خوندن.اوایل سیستم عاملو می گرفتم دستم چند خط می خوندم کتابو می انداختم دور.ولی کم کم دوباره می یومدم سراغش.بعد گفتم بزار بقول معروف عشقی بخونم از هرجا واسم جالب اومد بخونم.خلاصه سرفصلها رو نگاه کردم قرعه به نام مدیریت حافظه افتاد از اونجا شروع کردم به خوندن.الان هم فک نکن پروفسور شدم یا مطالبو کامل یاد گرفتم ولی الان یه جمع بندیهایی تو ذهنم شکل گرفته.با تمرین زیاد و وقت گذاشتن ما هم انشاالله از عهده سوالها بر می آییم.
حال یه نظر دیگه هم هست اینه که من خودم گاهی وقتها اینکار هم می کنم وقتی گیج میشم کدوم فصل بخونم یا اینکه یه فصل مثلا طولانیه و حوصلهام سر میره میرم یه سوالو انتخاب می کنم و از اونجایی که بلد نیستم میرم مبحث مربوط به اون سئوالو می خونم اینجوری بهتر تو ذهنم می مونه ضمن اینکه اون مبحث هم واسم جا می افته.
خلاصه اینکه یه بسم الله الرحمن الرحیم بگو و با توکل بر خدا شروع کن.به هر حال از یه جایی باید شروع کرد.
راجع به باهم خوندن هم واقعا نمی تونم چون شاغل هستم و از طرفی من واسه خوندن کتابها سر فصلها رو پشت سر هم نمی خونم هر سر فصلی خوشم اومد اونو می خونم کلا اینکه بی نظم درس می خونم. ولی از اینکه منو هم در جریان برنامه ریزی بدی خوشحال میشم.من الان سیستم عاملو مدیریت حافظه و سمافور و مانیتور و ایناشو خوندم.یه کم دیروز آمار شروع کردم آنالیز ترکیبی خوندم.
موفق باشی.
ممنون از همه دوستان آره راست می گی شما دوستان من ار امروز صبح با ساختمان داده شروع کردم
ممنون از شما بانو جان ممنون ازت واسه با هم خوندن شما درست می گی سبک مخصوص خودتو داری من راستش حتی از کارم هم در اومدم بیرون برای اینکه وقت بیشتری داشته باشم و سبک درس خوندن من باشما فرق می کنه من در ضمن خط کلی بعضی از دروس مث سیستم و داده و الگوریتم و .. تو ذهنم هست ولی باید در مغرم ساماندهی بشن در هر صورت ممنون ازت دوست من