(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ق.ظ)f.a نوشته شده توسط: یعنی واقعا یه نفر نیست جوابه سوال ما رو بده ...
ممنون...راستش من می خوام بدونم مبحثی هست که این کتاب نداشته باشه یا اینکه چه قدرش حذف می شه !!!
مرسی دوستانن
سلام دوستان مانشتی من
قبلا چند بار چند جا برای دوستان تازه وارد و کم تجربه گفتم بازم تاکید میکنم .
این مطالب قبلا بحث شده اگه به قسمت "منابع کنکورارشد رشته مهندسی کامپیوتر" مراجعه کنید جواب خیلی از سوالات رو پیدا می کنید
اولا این سرفصل کتاب گسسته حالا ببینید با چه قسمت هایی در گریمالدی هماهنگ هست
گسسته:
سرفصل مطالب:
-مقدمه: منطق ریاضی، جبر گزارهها، فرمول های خوش ساخت، مروری بر نظریه مجموعهها، روش های اثبات
-روابط و توابع: روابط دوتایی, روابط سازگاری و هم ارزی، ماتریس نمایش دهنده روابط، گراف و روابط، توابع، توابع پوشا، توابع یک به یک
-روابط بازگشتی، استقرا، حل روابط بازگشتی، تابع مولد.
-ساختمان های جبری: نیم گروهها و منویدها، گرامرها و زبانها، نشانه گذاری لهستانی، گروهها، همومورفیسم، ایزومورفیسم، لاتیسها (شبکه ها)، جبر بول، جدول کارنو، زبان و دستور زبان، دستور زبان به عنوان مثالی از منوید ها
-آنالیز ترکیبی: اصل لانه کبوتر، آشنایی با الگوریتم های ترکیبی، توابع بازگشتی و کاربرد آن ها
-تئوری گراف: گراف های جعت دار، گراف های بی جهت ،مسیر های اویلری و همیلتنی، مسیرهای بهینه اپتیمال ،الگوریتم یافتن مسیرهای بهینه اپتیمال، گراف های همبند، ماتریس ارتباط و قضایای مربوطه، کاربرد گرافها در تجزیه و تحلیل فعالیت ها
-درخت ها: درخت های پوشای مینیمال، پیمایش درختها، کاربرد درختها، عبارات جبری و نمایش درخت های آن ها
ثانیا اگه می خواید اطلاعاتتون در مورد این درس بالا بره و جواب سوالاتون رو در مورد این درس پیدا کنید به این قسمت مراجعه کنید :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.