(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: کاش من میدونستم مراجعه ساسان به مانشت از چه الگوریتمی پیروی میکنه؟
بله عذر میخوام.پیامتون رو خوندم. یکم مشکلات برام پیش اومده در حال منهدم کردنشونم
.
(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: پیشتهاد اقای مازیار با پیشنهاد اقا ساسان یه کم متفاوته. بحث کنید تا هر کدام مورد توافق هست سریعا" ایجاد بشه. راستش من نخواستم خودم انتخاب کنم.
فرق پیشنهاد من با ایشون فقط در تفکیک زبانهای برنامه نویسی با زبانها و ... طراحی وب سایته.
ولی موصوع مهمتری که اینجا مطرحه نحوه بکار گیری مدیران هستش که به نظرم جالب نیست(البته نظره منه).
شما اومدین برای هر بخش یه مدیر انتخاب کردین, که این خیلی نمیتونه مفید باشه.
پیشنهادی که من در ابتدا دادم این بوده که ۵ تا ۶ مدیر برای کل تاپیک انتخاب بشن. بدون اینکه هر کدوم مسئول یه بخش بشن و اصلا لزومی نداره مسلط باشن به مطلب تاپیک, مهم اینه که بخوان و فعال باشن.
مثلا لونا خانم تو سیستم عامل سطح سوادشون بالاست. اما ایشون چقدر میتونن وقت صرف کنن تا این مبحث رشد کنه, با توجه به اینکه مدیره ثابت سایتم هستن و تو قسمتهای دیگه هم فعالن و اولین کسی که ضرر میکنه خوده ایشونن چون چیزی نمیتونن از این بحثا یاد بگیرن. ایشون همیشه میتونن بیان بقیه رو راهنمایی کنن و اشکالاتشونو بر طرف کنن.
یا مثلا آقا مازیار خودشون کارشون طراحیه. چقدر میتونن وقتشونو اینجا صرف کنن و از کارشون بزنن خوب اینجا چیزی یاد نمیگیرن. و این شیوه ای که من دیدم با نام منبر باد اصلا جالب به نظر نمیاد. بچه ها باید بیان تو تاپیک حرف بزنن , نظر بدن , بحث کنن.از ۱۰ حرف ۶ تا حرفشون اشتباه باشه , عیبی نداره, اشکالات همدیگرو بگیرن بذارین تاپیکا شلوغ شن, مهم فعالیته. نه اینکه منتظر بمونن تا آقا مازیار یه ارسال بدن تا اونا مطالعه کنن.
من پیشنهادم این بود که رنگ این مدیران متفاوت باشه با مدیرای دیگه. چرا که مشخص بشه اینا مسئول این تاپیکان. و اصلا این مدیرا نیاز به دسترسی هایی که مدیرای دیگه دارن ندارن. اینا باید عمده فعالیتشون تو کل همین تاپیکها باشه و خودشونم سود ببرن نه اینکه مثله لونا خانم یا آقا مازیار فقط ضرر کنن.
من میگم ۵ یا ۶ نفر دیگه(با آقا مازیار) مسئول کل تاپیکها باشن. بدون اینکه هر کدوم مسئول یه قسمت باشن , چون واقعا این نحوه بکار گیری مدیر جواب نمیده.تو سایتهای دیگه هم , به همین شکلی که شما بکار گیری کردین مدیرا رو اونام بکار گیری کردن. ولی فعالیت خیلی کم و محدود میشه تازه اونا سایتای مخصوص برنامه نویسی و ... هستن. و این روش قبلا در زمان کنکور هم تو قسمتهای درسی جواب نداده.
من پیشنهادم این بود که تو این سایت یه روش نو و جدیدی رو شروع کنیم چون روش فعلی جوابشو قبلا پس داده. با توجه به اینکه این سایت سایت برنامه نویسی و ... نیست فعالیت خیلی کمتر هم نسبت به سایتای تخصصی میشه.
امیدوارم کسی مخصوصا آقا مازیار یا لونا خانم از حرفام ناراحت نشن , چون خودشون میدونن که به هر دوشون ارادت دارم.
هدف از این نظر صرفا در پیش گرفتن یک روش جدید و نو و بوجود آوردن فعالیت بیشتر از جانب بچه ها هستش. چون روش فعلی آزمایششو پس داده و بازدهیش فوق العاده کمه.