۰
subtitle
ارسال: #۱

منبع پایگاه داده آی تی ۹۰
سلام دوستان کسی سوالات پایگاه داده ۹۰ گروه آی تی رو حل کرده؟؟؟؟؟؟من سال قبل حق جو و مقسمی رو خوندم ولی رو جلسه هنگ کردم .کسی میدونه منبع این سوالات چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر
۰
ارسال: #۲

کتاب پایگاه داده
مرجع اصلی این درس کتاب دیت ولی چون این کتاب خیلی گنگ معمولاً توصیه می شه که کتاب حق جو برای شروع وکتاب المصری یا دیت واسه تسلط بیشتر رو بخونیم !
ولی من به شخصه کتاب رانکوهی رو ترجیح می دم چون وابستگیهای تابعی رو خیلی خوب توضیح داده
ولی من به شخصه کتاب رانکوهی رو ترجیح می دم چون وابستگیهای تابعی رو خیلی خوب توضیح داده
۰
ارسال: #۳

کتاب پایگاه داده
به نظر من باید ابتدا با کتاب مرجع پایگاه رو خوند و یاد گرفت
کتاب کنکوری اونای که من دیدم مقسمی بهترین بوده
کتاب کنکوری اونای که من دیدم مقسمی بهترین بوده
۰
۰
ارسال: #۵

کتاب پایگاه داده
منم کتاب مقسمی + حق جو رو خریدم بخونم
جلد دوم کتاب حق جو لازم نیست، درسته؟
ارسال: #۶

RE: کتاب پایگاه داده
(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)mhesabi89 نوشته شده توسط: منم کتاب مقسمی + حق جو رو خریدم بخونم
منم مث شما کتاب حق جو و مقسمی رو دارم اول از حق جو شروع کردم به نظرم خیلی خوبه ، میخوام ایشالله تموم شد بعد مقسمی رو بخونم . جلد دومش هم نیاز نیست ، جلد دومش تو ارشد تدریس میشه .
۰
ارسال: #۷

کتاب پایگاه داده
من الان فصل۴ مقسمی هستم خیلی ساده گفتن و روان البته تستاش رو هنوز نزدم...جزوه ی استاد رانکوهی هم میخام بخونم وقتی این تموم شد...من اکثر این کسایی که رتبه زده بودن مصاحبه هاشو میخوندم بیشتریاشون مقسمی خونده بودن...
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close