زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۱۱:۱۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام. کسی نرم افزاری سراغ داره که میزان مصرف اینترنت را محاسبه کنه. و اینکه بتونه واسه هر برنامه هم تفکیک کنه. مثلا فلان برنامه در طول یک بازه چقدر مصرف کرده.
ممنون
از زندگانیم گله دارد جوانیم
شرمنده ی جوانی از این زندگانیم
"شهریار"
فکر می کنم بعضی فایروالها چنین کاری انجام میدن.مثلا من رو سیستمم Bitdefender Internet Security نصب هستش که فایروالش ترافیک مصرفی رو به تفکیک برنامه نشون میده
One who is raised by sword can't be beaten. One who is toughened by fire can't be burned
پاسخهای درست:۷ گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۳۲/۴+ امتیاز مانشت : ۲۸۵۰ رتبه: ۲امتیاز تاریخ مانشت: ۱۴۲۶۸ رتبه: ۴
نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت
نرم افزار netlimiter همین کار رو میکنه. مصرف هر پروسه به تفکیک تاریخ و حتی ساعت و نمایش نمودار مصرف هر پروسه به تفکیک تاریخ و ساعت (حتی برای کانکشن های هر پروسه هم همین کار ها رو میکنه). مصرف کل کامپیوتر رو هم نشون میده. سرعت هر پروسه و حتی
کانکشن های پروسه ها رو هم نشون میده. میشه سرعت یک پروسه یا کانکشن رو محدود کرد یا دسترسیشو به اینترنت قطع کرد.
ّبرای ویندوز بهترین نرم افزاریه که با این کاربرد دیدم. من برای کنترل ترافیک مصرفی adsl استفاده میکنم.
من این netlimiter را نصب کردم. یک لینک دریافت سریال هم داره من وقتی فیلدهاش را پر می کنم سریالش را می قرسته ولی موقع وارد کردن سریال خطا میده. از این موضوع اطلاعی دارین؟
از زندگانیم گله دارد جوانیم
شرمنده ی جوانی از این زندگانیم
"شهریار"
پاسخهای درست:۷ گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۳۲/۴+ امتیاز مانشت : ۲۸۵۰ رتبه: ۲امتیاز تاریخ مانشت: ۱۴۲۶۸ رتبه: ۴
RE: نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت
(۰۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: من این netlimiter را نصب کردم. یک لینک دریافت سریال هم داره من وقتی فیلدهاش را پر می کنم سریالش را می قرسته ولی موقع وارد کردن سریال خطا میده. از این موضوع اطلاعی دارین؟
من ورژن دومش رو نتونستم تو ویستا رجیستر کنم ولی حتی بدون رجیستر هم کار میکرد فقط نمیشد پروسه ای رو بلاک کرد یا محدود کرد. تو سون ورژن سومش رو رجیستر کردم و الانم کار میکنه.
(۰۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: سلام. کسی نرم افزاری سراغ داره که میزان مصرف اینترنت را محاسبه کنه. و اینکه بتونه واسه هر برنامه هم تفکیک کنه. مثلا فلان برنامه در طول یک بازه چقدر مصرف کرده.
ممنون
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.