نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت - نسخهی قابل چاپ |
نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت - pos - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
سلام. کسی نرم افزاری سراغ داره که میزان مصرف اینترنت را محاسبه کنه. و اینکه بتونه واسه هر برنامه هم تفکیک کنه. مثلا فلان برنامه در طول یک بازه چقدر مصرف کرده. ممنون |
نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت - mfXpert - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
فکر می کنم بعضی فایروالها چنین کاری انجام میدن.مثلا من رو سیستمم Bitdefender Internet Security نصب هستش که فایروالش ترافیک مصرفی رو به تفکیک برنامه نشون میده |
نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت - blackhalo1989 - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
نرم افزار netlimiter همین کار رو میکنه. مصرف هر پروسه به تفکیک تاریخ و حتی ساعت و نمایش نمودار مصرف هر پروسه به تفکیک تاریخ و ساعت (حتی برای کانکشن های هر پروسه هم همین کار ها رو میکنه). مصرف کل کامپیوتر رو هم نشون میده. سرعت هر پروسه و حتی کانکشن های پروسه ها رو هم نشون میده. میشه سرعت یک پروسه یا کانکشن رو محدود کرد یا دسترسیشو به اینترنت قطع کرد. ّبرای ویندوز بهترین نرم افزاریه که با این کاربرد دیدم. من برای کنترل ترافیک مصرفی adsl استفاده میکنم. |
نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت - pos - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
من این netlimiter را نصب کردم. یک لینک دریافت سریال هم داره من وقتی فیلدهاش را پر می کنم سریالش را می قرسته ولی موقع وارد کردن سریال خطا میده. از این موضوع اطلاعی دارین؟ |
RE: نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت - blackhalo1989 - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۰۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: من این netlimiter را نصب کردم. یک لینک دریافت سریال هم داره من وقتی فیلدهاش را پر می کنم سریالش را می قرسته ولی موقع وارد کردن سریال خطا میده. از این موضوع اطلاعی دارین؟من ورژن دومش رو نتونستم تو ویستا رجیستر کنم ولی حتی بدون رجیستر هم کار میکرد فقط نمیشد پروسه ای رو بلاک کرد یا محدود کرد. تو سون ورژن سومش رو رجیستر کردم و الانم کار میکنه. |
نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت - pos - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ
منم با همون ورژن سومش توی سون مشکل دارم. رجیستر نمیشه. به هر حال ممنون. باهاش ور میرم انشالله که بشه. |
RE: نرم افزار مانیتورینگ برای اینترنت - aatwo - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۰۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: سلام. کسی نرم افزاری سراغ داره که میزان مصرف اینترنت را محاسبه کنه. و اینکه بتونه واسه هر برنامه هم تفکیک کنه. مثلا فلان برنامه در طول یک بازه چقدر مصرف کرده. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |