زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۵۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
من شنیدم یکسری شرکت ها هستند که کارشان تولید همین سریال ها با استفاده ار الگوریتم های خودشان هست (یعنی تخصصی در همین زمینه ها کار می کنند) و شرکت هایی مثل ایرانسل این کدها را خریداری می کنند و تولبد خودشان نیست.
از زندگانیم گله دارد جوانیم
شرمنده ی جوانی از این زندگانیم
"شهریار"
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: من شنیدم یکسری شرکت ها هستند که کارشان تولید همین سریال ها با استفاده ار الگوریتم های خودشان هست (یعنی تخصصی در همین زمینه ها کار می کنند) و شرکت هایی مثل ایرانسل این کدها را خریداری می کنند و تولبد خودشان نیست.
شخص نام برده شرکتی را نام نبرد. اگر اشتباه نکنم استاد درس شبیه سازیمون بود و توی فصل تولید اعداد تصادفی این موضوع را گفت. البته به نظرم این شرکت ها ایرانی نیستند.
از زندگانیم گله دارد جوانیم
شرمنده ی جوانی از این زندگانیم
"شهریار"
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: من یه پیشنهاد دارم...دو ، سه تا کارت شارژ کنار هم بزاریم و با مقایسه کدهاشون سعی در Decode کردن کنیم...چطوره؟؟
مطمئن باشید به این راحتیا نیست! اصولا فکر کنم از الگوریتم های خیلی پیچیده ای برای این کارا استفاده می کنن.
to get something you've never had, you have to do something you've never done
بد نیست آدم یه نگاه بندازه...تا حالا ایرانسل دوبار الگوریتم خودشه عوض کرده...چون سایت برنامه نویس تا حالا دو دفعه الگوریتمشو بدست آورده...(با VB6 هم نوشته بودن)...بد نیست یه تلاش کوچولو کنیم...
آنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت :