خب اینجاس که مشخص میشه کی منافع شخصیش مهمتره واسش و کی منافع ملیش
کی بیشتر عاشق خودشه کی عاشق وطن و هم وطنش!
شاید فکر کنید خیلی شعار میدم اما من خودم چه تو مسابقات ربوکاپ و چه تو عرصه فیلمسازی( به صورت آزاد فیلمسازی رو هم خوندم واسه کمک به همین فرهنگ سازی ها که میگم) مورد بی مهری و بی تفاوتی واقع شدم .
هیچوقت یادم نمیره فیلمنامه ای رو که همه تحسین کردند وقتی دادم به یک آدم معتبر که اون به صدا سیما برسونه و گفتم دیگه ۱۰۰% اکی میشه ، طرف پشتش نوشت ، برادر فلان ، به دوست خوبمان بگویید اول برود فیلمنامه نویسی یاد بگیرد .... چقدر سوختم و تا چند روز به خودم فحش میدادم
و قسم خوردم دیگه واسه تلوزیون کار نکنم چون یه سری اونجا نشستن که هیییییچی نمیفهمن ... اما چند روز بعد بازم نشستم یه چیز دیگه نوشتم و هنوزم مینویسم چون تلوزیون رسانه ای هستش که همه مردم مملکت از ولنجک تا دورترین روستاهای مملکت میبینن و من خودمو بدهکار این مردم میدونم چون حس میکنم خدا تواناییش رو بهم داده و باید استفاده کنم
همچنین دو اختراع هم داشتم که هیچکس حمایت نکرد ... هرچند هیچکدوم نمونه ساخته شده در جهان نداشت و کاملا نو و جدید و کاربردی بود .... بگذریم
من یکی عرصه رو خالی نمیکنم و تا آخرش میجنگم
برداشتن قدم های کوچیک تو مملکتم رو به رفتن آمریکا و معاونت ناسا ترجیح میدم ( فرض محال محال نیست
)