دانشگاه علم و صنعت:
تقریبا میشه گفت الان جو دانشجویی همه دانشگاه های تهران یه جور شده و همه تیپ دانشجویی دارناینو به لحاظ سیاسی و مذهبی و... میگم، دانشگاه علم و صنعت هم از این قاعده خارج نیست اما اگه بخوام یه دید کلی در مورد این دانشگاه بدم باید بگم که این دانشگاه به دلیل بودجه زیادی که می گیره (به دلیل سیاسیونی که در دانشگاه تدریس می کنن یا فارغالتحصیل شدن) از لحاظ امکانات به نظر من خوبه اما به صورت جزئی تر پایین گفتم:
قبل از همه چیز بگم که دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت از قدیمی ترین دانشکده های کامپیوتر در دانشگاه های تهران هست و از این ترم هم دانشکده جدیدش افتتاح شده که ساختمونش معماری مدرنی داره و زیبا
امکانات ورزشی و رفاهی :
استخر به همراه سونا و جکوزی و ...(مدرن)
زمین چمن طبیعی و مصنوعی
سالن فوتسال
۸خوابگاه: عدد خوابگاه (به لحاظ خوابگاه مشکلی نداره چه برای دخترا و چه پسرا)و که هر خوابگاهی امکانات ورزشی و تفریخی هم داره
غذا: فکر میکنم تنها(اگه اشتباه نکنم) دانشگاهی هست که ۲ نوع غذا برای هر وعده(شام و نهار) می ده و کیفیت هم بد نیست
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
اینترنت:
همه خوابگاه ها هم اینترنت بی سیم داره و هم کابلی که سرعت میانگین ۱۰۰k هست البته همین وضعیت در مورد اینترنت آزمایشگاه ها هم هست که البته سرعت اینترنت آزمایشگاه ها بیشتره
سطح علمی:
میشه گفت از اونجایی که گروه های همه دانشگاه ها هم استاد ضعیف(به نسبت دانشگاه های تهران) داره و هم قوی در نتیجه گروه نرم افزار علم صنعت هم چندتا استاد قوی داره و چندتا هم ضعیف این در مورد سایر گروه ها (هوش و معماری )هم صادق هست.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه سوالی بود در خدمتم