۰
subtitle
ارسال: #۱

تست هوش مصنوعی- ۵۶ سراسری هوش۹۰
چرا گزینه ۳ نمیشه؟
جواب:۴
جواب:۴
۰
ارسال: #۲

۵۶ سال ۹۰
فکر میکنم به خاطر صورهای استفاده شده باشه٬ چون باید اینطور گفت:
«برای هر دانشآموز٬ حداقل دو نفر وجود دارند که دوست این دانشآموز باشند.»
گزینهی ۱ و ۲ که معنی خاصی نمیتونه داشته باشه. گزینهی ۳ هم به خاطر صورهای استفاده شده٬ میتونه جمله رو نادرست کنه. اما در گزینهی ۴ صریحاً جمله رو ترجمه کرده. البته کاملاً در گزینهی ۴ قواعد صورها درست هستند.
«برای هر دانشآموز٬ حداقل دو نفر وجود دارند که دوست این دانشآموز باشند.»
گزینهی ۱ و ۲ که معنی خاصی نمیتونه داشته باشه. گزینهی ۳ هم به خاطر صورهای استفاده شده٬ میتونه جمله رو نادرست کنه. اما در گزینهی ۴ صریحاً جمله رو ترجمه کرده. البته کاملاً در گزینهی ۴ قواعد صورها درست هستند.
۰
ارسال: #۳

۵۶ سال ۹۰
به علت کلمه "حداقل" که در صورت سئوال آمده
چون در گزینه ۳ گفته به ازای همه xوyوz ولی گزینه ۴ گفته به ازای همه xها، بعضی z وyها وجود دارند
معنی گزینه ۳ یعنی همه xها با همه y وzها دوست هستند(و معنی حداقل در اون نهفته نیست)
ولی معنی گزینه ۴ یعنی همه xها با یعضی از افراد دوست هستند (که چون x مخالف y هست حداقل ۲ نفر هستند)
در سئوال گفته"به ازای هر دانش آموز حداقل ۲ دوست" یعنی ۲ و۳ و ... و به این معنیه که دوستان میتونن همه افراد نباشن و تعدادکمتری از افراد باشند
درواقع مجموعه xها با همه عناصر مجموعه yها الزاما رابطه ندارد
چون در گزینه ۳ گفته به ازای همه xوyوz ولی گزینه ۴ گفته به ازای همه xها، بعضی z وyها وجود دارند
معنی گزینه ۳ یعنی همه xها با همه y وzها دوست هستند(و معنی حداقل در اون نهفته نیست)
ولی معنی گزینه ۴ یعنی همه xها با یعضی از افراد دوست هستند (که چون x مخالف y هست حداقل ۲ نفر هستند)
در سئوال گفته"به ازای هر دانش آموز حداقل ۲ دوست" یعنی ۲ و۳ و ... و به این معنیه که دوستان میتونن همه افراد نباشن و تعدادکمتری از افراد باشند
درواقع مجموعه xها با همه عناصر مجموعه yها الزاما رابطه ندارد
۰
ارسال: #۴

۵۶ سال ۹۰
ولی به نظر من گزینه ۳ میشه
گزینه ۳ حداقل بودن را با نا برابری ایکس و وای بیان کرده و اتفاقا تنها راه بیان حداقل هم اینه که از کل مجموعه ۲ تا متغیر سوا کنیم و بگیم با هم نابرابر اند
گزینه ۳ حداقل بودن را با نا برابری ایکس و وای بیان کرده و اتفاقا تنها راه بیان حداقل هم اینه که از کل مجموعه ۲ تا متغیر سوا کنیم و بگیم با هم نابرابر اند
۰
ارسال: #۵

RE: 56 سال ۹۰
گزینه ۳ معنیش این میشه که با سوال تطبیق نداره:
تمام دانش آموزان دو تا دوستاشون با هم فرق دارند .و همچنین ازین گزینه برمیاد که میتونه دوستی نداشته باشه چون اگه طرف چپ فلش false بشه استنتاج ما در تمام شرایط درسته .
ولی در گزینه ۴ ما یک فرض true داریم که باید اونو ارضا کنیم.
البته شاید یخورده سنگین باشه ولی با تمرین راحت میشه . چونکه من خودم هم اول متوجه این سوالات نمیشدم.
تمام دانش آموزان دو تا دوستاشون با هم فرق دارند .و همچنین ازین گزینه برمیاد که میتونه دوستی نداشته باشه چون اگه طرف چپ فلش false بشه استنتاج ما در تمام شرایط درسته .
البته شاید یخورده سنگین باشه ولی با تمرین راحت میشه . چونکه من خودم هم اول متوجه این سوالات نمیشدم.
ارسال: #۶

RE: 56 سال ۹۰
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ ق.ظ)ihelpu نوشته شده توسط: گزینه ۳ معنیش این میشه که با سوال تطبیق نداره:خوب وقتی دو تاش فرق داشته باشه معلوم میشه که به ازای همه دانش اموزان حداقل دو تا هست
تمام دانش آموزان دو تا دوستاشون با هم فرق دارند .
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ ق.ظ)ihelpu نوشته شده توسط: و همچنین ازین گزینه برمیاد که میتونه دوستی نداشته باشه چون اگه طرف چپ فلش false بشه استنتاج ما در تمام شرایط درسته .
این دلیل اما قبول دارم برای رد ۳ البته شاید منظورتون از جمله اول هم توضیحی در مورد این جمله بوده ؟
اگر نکات مثل این را میدونید میشه چند تا از این تکنیکها همین جا معرفی کنید ممنون
۰
ارسال: #۷

۵۶ سال ۹۰
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ق.ظ)atharrashno نوشته شده توسط:راستش تکنیک خاصی نداره فقط نکتش اینه که شما باید نتیجه گیری کنید . گزینه ۴ وجود ۲ دوست رو نتیجه گرفته ولی گزینه ۳ گفته اگر ۲ تا دوست داشته باشه اونا با هم فرق دارن و میتونه دوستی نداشته باشه . اینا در منطق خیلی با هم فرق دارن.(25 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ ق.ظ)ihelpu نوشته شده توسط: گزینه ۳ معنیش این میشه که با سوال تطبیق نداره:خوب وقتی دو تاش فرق داشته باشه معلوم میشه که به ازای همه دانش اموزان حداقل دو تا هست
تمام دانش آموزان دو تا دوستاشون با هم فرق دارند .
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ ق.ظ)ihelpu نوشته شده توسط: و همچنین ازین گزینه برمیاد که میتونه دوستی نداشته باشه چون اگه طرف چپ فلش false بشه استنتاج ما در تمام شرایط درسته .
این دلیل اما قبول دارم برای رد ۳ البته شاید منظورتون از جمله اول هم توضیحی در مورد این جمله بوده ؟
اگر نکات مثل این را میدونید میشه چند تا از این تکنیکها همین جا معرفی کنید ممنون
۰
ارسال: #۸

۵۶ سال ۹۰
اگر ۲ تا دوست داشته باشه اونا با هم فرق دارن و میتونه دوستی نداشته باشه
احسنت
احسنت
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close