۰
subtitle
ارسال: #۱

ایده تشخیص این تیپ زبانها (حالات خاص توان روی الفبای یک حرفی)
هوالعلیم
زبانهای فوق( از کتاب آقای لینز)، همگی نامنظم اند.
آیا ایدهی حلشون اینطوریه: اگر روی حروف زبان( حالا چه تک باشه مثل اینجا چه نباشه) توان ما بصورت یک تابع بود، چون برای محاسبهی اون تابع و بدست آوردن نتیجه اش، نیاز به حافظه داریم لذا کلیهی زبانهای این تیپی نا منظم اند.
متشکرم.
زبانهای فوق( از کتاب آقای لینز)، همگی نامنظم اند.
آیا ایدهی حلشون اینطوریه: اگر روی حروف زبان( حالا چه تک باشه مثل اینجا چه نباشه) توان ما بصورت یک تابع بود، چون برای محاسبهی اون تابع و بدست آوردن نتیجه اش، نیاز به حافظه داریم لذا کلیهی زبانهای این تیپی نا منظم اند.
متشکرم.
۰
ارسال: #۲

ایده حل این تیپ زبانها
نه نمیشه.......!!!!
چون f(x)=x هم یه تابع است....!
کلاً اینطوری حفظ کن اولاً هر زبان متناهی منظم است... بعدش اگه تونستی یک dfa یا nfa تو ذهنت براش ترسیم کنی حتماً منظمه...! اگه نتونستی نیست
چون f(x)=x هم یه تابع است....!
کلاً اینطوری حفظ کن اولاً هر زبان متناهی منظم است... بعدش اگه تونستی یک dfa یا nfa تو ذهنت براش ترسیم کنی حتماً منظمه...! اگه نتونستی نیست
ارسال: #۳

RE: ایده حل این تیپ زبانها
(۰۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ق.ظ)variant20002000 نوشته شده توسط: چون f(x)=x هم یه تابع است....!خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید.
این راهی که شما می فرمایید درسته . منتها در اینجا من دارم از راه دیگه ای صحبت می کنم.
منظور من از تابع در واقع یک عبارت بر حسب x بود. (به جز خود x)
و من دنبال راه حل حافظه ای هستم. و ظاهرا چون برای محاسبهی اون عبارت و بدست آوردن نتیجه اش، نیاز به حافظه داریم لذا کلیهی زبانهای این تیپی نا منظم اند.
درسته؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close