ممنون از دوستان که جواب دادید.
خوبی این مقاله این بود که از ۴ الگوریتم پایه استفاده شده بود بیشتر جنبه آموزشی برای من داشت.صرفا چون باید یک گزارش از مقاله تهیه می کردم و نتایج رو با نتایج بدست آمده توی مقاله مقایسه می کردم کنجکاو شدم ببینم توی مقالات اشتباه پیش میاد یا نه.
خدمت جناب Br2011 عرض کنم که اشکال اونقدر واضح هست که بدون مثال هم میشه اون رو دید.
مقاله به این صورته:
مساله در مورد Traveling Salesman Problem (مساله فروشنده دوره گرد) هستش.همونطور که میدونید وقتی این مساله با ژنتیک حل میشه کرومزوم به صورت جایگشتی از اعداد هستش(وجود جایگشت از اعداد تکراری در کرومزوم جلوگیری میکنه).
حالا برای عمل Cross over دو نوع رو در نظر گرفته بود که با یک احتمالی یکی از این دو تا رو انتخاب می کرد.یکی از اون Cross overها به صورت Two Point Cross over استفاده کرده.
(خب چیزی که معلومه که Two point Cross over برای TSP اعداد تکراری تولید میکنه)
اون قسمت از مقاله رو که مربوط به اینه رو اینجا میارم.
If the random number r generated by the system is smaller than R0, then the system performs the two-point crossover operation. The system randomly generates two crossover points. Then, exchange the genes between the crossover points
فقط این رو هم بگم که R0 یک مقدار از پیش تعریف شده و بین ۰ و ۱ هستش(توی مقاله ۰/۳۳ هستش). r هم در هر مرحله توسط سیستم تولید میشه و بین ۰ و ۱ هستش