۰
subtitle
ارسال: #۱
تناقض در برخی تست ها
بچهها من فصل یک و خوندم!تست ا رو از روی سه کتاب پارسه و پوران و مقسمی نگاه کردم!بعضی از تستها جواب های متفاوت و بعضا متناقضی به هم دارند!من گیج شدم!!باید چی کار کنم؟
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: مثلا تو یکی از سوالای مقسمی گفته ایندکس گذاری مربوط به دید داخلی هست!بعد تو پارسه گفته ایندکس گذاری مربوط به لایهی فیزیکیه!
یا مثلا تو پوران پژوهش نوشته کلیدی که می تونه تهی باشه کلید هش هست!اما تو پارسه گفته کلید خارجی هست(فکر کنم دومی درست باشه)
یا کلا یه سری تناقضات که از مقایسهی دو تا تست غیر مشابه پیش می اد!
حالا سوال من اینه که کدوم کتاب معتبرتر هست؟
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: من که متوجه نمیشم کلید هش توی درس پایگاه داده !!!!
یا تفاوت دید داخلی و لایه فیزیکی در چیه خوب مگه غیر اینه که ما در لایه فیزیکی دید داخلی داریم !!!
نمیدونم من چند هفته پایگاه نخوندم قاطی کردم یا شما چند تا پایگاه خوندید اسیر بازی کلمات شدین
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دید داخلی هست!بعد تو پارسه گفته ایندکس گذاری مربوط به لایهی فیزیکیه!توی کتاب مقسمی گفته "دید داخلی یا فیزیکی" که هر دو رو یکی فرض کرده
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:دقیقا با فاطیما خانوم موافقم(12 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: دید داخلی هست!بعد تو پارسه گفته ایندکس گذاری مربوط به لایهی فیزیکیه!توی کتاب مقسمی گفته "دید داخلی یا فیزیکی" که هر دو رو یکی فرض کرده
باز هم توی مقسمی فقط کلید خارجی رو گفته که میتونه خالی باشه واسمی از هش نیاورده
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: باد عزیز!این چیزایی که شما می گین و من اگر سال دیگه کنکور داشتم خوب بود!الان یه فکری به حال من بکنید !حالا من همون مقسمی و می خونم!هر چند که به نظرم بی اشکال نیست!