(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ق.ظ)MEHDI_M نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: دوست عزیز من دانشجوی دانشگاه پیام نورم.ولی بنا به دلایلی مجبورم نه ترمه درسم تموم کنم ایا بازم میتونم از این سهمیه استفاده کنم؟بین هم رشته و هم ورودیا بالاترین معدل دارم اما میگن برا پیام نور باید تو کل پیام نورهای کشور اول باشی.این صحت داره؟و اینکه فقط یکبار میشه از این سهممیه استفاده کرد؟
شما از زمانی که فارغ التحصیل میشید تا ۲ سال فقط یکبار میتونید از سهمیه استفاده کنید. باید تو محل تحصیل خودتون اول باشید.
ببخشید من چطور میتونم از این سهمیه استفاده کنم؟امسال فارق التحصیل میشم ولی میخوام واسه کنکور سال بعد استفاده کنم
راستی راهی هست که بشه فهمید بالاترین معدل در پیام کل کشور نور چنده؟
از زمان فارغ التحصیلی ۲ سال وقت دارید که از این سهمیه استفاده کنید. هر وقت که بخواهید انتخاب شهر و دانشگاه انجام بدید تو دفترچه ۲ یک فرم هست که باید تکمیل کنید و به دانشگاه بدید تا دانشگاه شما را به سنجش معرفی کنه.
در مورد کل کشور هم شاید بشه از طریق استان یا سازمان مرکزی پیگیری کرد.
در ضمن اگه بخواهید ممتازی کل کشوری را استفاده کنید برای بدون آزمون هست و تنها میتونید به سطح پایینتر (پیام نور و غیر انتفاعی و ...) برید و روزانه یا شبانه خیر.