(۲۵ مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۳۱ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: ممنون از همه دوستان به خاطر روحیه هایی که دادن
میدونید! من تا حالا هیچی کنکور ندادم (حتی کنکور ۸۹ رو آزمایشی شرکت نکردم!)، واسه همین کلاً آشنایی ندارم با محیط کنکور ارشد! بعد فکر میکنم کنکورهای سنجش کمه و این که مثل کنکور اصلی (یا مثل پارسه) توی ۲ روز برگزار نمیشه، واسه همین بد به دلم راه میدم!
نکنه شما بدون کنکور اومدید دانشگاه که تا حالا کنکور ندادین. بابا ایول المپیادی هم داشتیم ونمیدونستیم.!!!!
ولی اگه منظورتون کنکور ارشده باید بگم این هم یه امتحان تستی هستش مثل بقیه امتحانات تستی. فقط یه دو سه تا تفاوت کوچک داره:
اول اینکه نمره قبولی نمیدن بلکه بر حسب نمره آدمها رو سورت میکنند و مثلا" میچینند تو دانشگاههای مختلف.
دوم اینکه سالی یک بار این امتحان رو میگیرن و اگه جزء ورودیها نباشید باید برید سال بعد بیایید و اگه سرباز هم میشید(که ظاهرا" نمیشید) که دیگه فعلا" هیچی...
سوم اینکه تعداد شرکت کنندگان یه نمه زیادتر از امتحانات دانشگاه هستش یعنی مثلا" دو سه هزار برابر.
چهارم هم اینکه یه درس رو امتحان نمیگیرن یه سی و چهار وپنج واحدی رو باید در حد متوسط مسلط باشید.
خب این چهار تفاوت کوچک رو که بگذاریم کنار کنکور ارشد یه امتحانیه مثل بقیه امتحانها.
حالا دیگه خیالتون راحت شد. همین بود .ترسی هم نداشت. بچهها روحیه دادن من خوبه؟؟؟. .