۰
subtitle
ارسال: #۱

تست هوش مصنوعی- ۵۵ سراسری هوش۹۰(جستجو)
سلام دوستان سوال رو در ضمیمه قرار دادم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۵۵ هوش ۹۰
هر دو اول پهنا هستن، من با یه مثال به جواب رسیدم.
ولی شاید نکته کنکوریش این باشه که: برای جستجوی اول عمق، باید در فرمول حداکثر بسطها، از n استفاده بشه (یعنی تا حداکثر عمق ندونیم، نمیتونیم حداکثر تعداد جستجو در عمق مشخص کنیم).
----
بقیه دوستان هم نظر بدن، شاید من اشتباه میکنم
ولی شاید نکته کنکوریش این باشه که: برای جستجوی اول عمق، باید در فرمول حداکثر بسطها، از n استفاده بشه (یعنی تا حداکثر عمق ندونیم، نمیتونیم حداکثر تعداد جستجو در عمق مشخص کنیم).
----
بقیه دوستان هم نظر بدن، شاید من اشتباه میکنم
۰
ارسال: #۳

سوال ۵۵ هوش ۹۰
شک دارم چیزی که میگم درست باشه
ولی شما میتونید به جای اینکه یک مربع مسطح این سوال رو در نظر بگیرید٬ یک گراف رو روی یک نمودار مختصات پیاده کنیم و هر ۴ گرهای که ما داریم٬ میتونن به ۴ طریق ممکن به راههای دیگه. یک مثال عددی اگر بزنیم و به X , Y رو نمونه بیاریم میبینیم که طبیعتاً الگوریتم A رشد نمایی دارد و باید زمان بیشتری رو صرف کنه.
البته این بستگی به بدترین حالت و بهترین حالت هم داره. من هم فکر میکنم نظر دوستمون درباره درستی گزینه ۲ درست باشه ولی طبق این دلیل نمیشه به گزینه ۳ رسید؟
ولی شما میتونید به جای اینکه یک مربع مسطح این سوال رو در نظر بگیرید٬ یک گراف رو روی یک نمودار مختصات پیاده کنیم و هر ۴ گرهای که ما داریم٬ میتونن به ۴ طریق ممکن به راههای دیگه. یک مثال عددی اگر بزنیم و به X , Y رو نمونه بیاریم میبینیم که طبیعتاً الگوریتم A رشد نمایی دارد و باید زمان بیشتری رو صرف کنه.
البته این بستگی به بدترین حالت و بهترین حالت هم داره. من هم فکر میکنم نظر دوستمون درباره درستی گزینه ۲ درست باشه ولی طبق این دلیل نمیشه به گزینه ۳ رسید؟
۰
۰
ارسال: #۵

RE: سوال ۵۵ هوش ۹۰
دوستان توی کتاب مقسمی توضیح داده ولی خیلی نامفهوم.کسی هست توضیح بده؟؟؟؟؟؟منم اشکال دارم این سوال ووووو
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close