زمان کنونی: ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴, ۰۱:۴۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۶۳۶
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۰۷ ق.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)...
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  به نکته‌ی خوبی اشاره کردین . متاسفانه (شاید خوشبختانه) من روزی ۲ ۳ ساعت بیشتر نمی تونم بخوابم احساس نیاز هم نمی کنم.

فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه .آخه منم تا ۶ ماه پیش اینطوری بودم‌، پیش میومد شاید ۴۸ ساعت تمام خوابم نمی برد(تا جایی که توی سربازی بخاطر این ویژگیم شبا همه تخت می خوابیدن و من رو افسر نگهبان میزاشتن!!!Confused) ولی بعد خدمت چون یه سه ماهی رو بیکاربودم و درسم نمی خوندم ساعات خوابم تغییر کرد و الان شاید روزی ۹ ساعت خوابم و هر کار میکنم کمش کنم نمیشه!(البته بخشیش بخاطر کم کاری تیروئیده که بخاطر عوارض بد قرصاش،قرصش رو هم نمی خورم)
در کل کم خوابی بد نیست ولی اختلال خواب خیلی بده که متاسفانه من همیشه بهش مبتلا بودم.اگه اختلال خواب دارید دنبال درمانش باشید ولی کم خوابی نیاز جدی به درمان نداره.
اختلال خواب هم اصلی ترین درمانش تغییر عادتهاست که مدتی زمان می بره درمان بشه که بستگی به اراده آدم داره.
(چقدر حرف زدم و توصیه پزشکی کردم!یکی نیست بگه‌: کل اگر طبیب بودی‌، سر خود دوا می نمودی)Big Grin

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست، او جانشین تمام نداشتن های من است‎
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bache Mosbat
ارسال: #۱۶۳۷
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۳۲ ق.ظ
صفر کیلومتر صفر کیلومتر رفتم سر جلسه‌ی ۲۵ درصد دوم پارسه......
از ۱۳ تا کتابی که یک چهارم از هر کدومش باید خونده می شد ۱۰ صفحه از یکیش خوندم و یک فصل هم از یه درس دیگه....(چیکار کنم دیگه ...از صبح تا ۴ سر کارم)
ماشا ا.. اونقدر به خودم اعتماد داشتم(البته از نوع بر عکسش!)یک ربع زودتر برگه رو تحویل دادم(جایی کار داشتم باید می رفتمTongue)
آزمون صبح هم سر ۵۰ دقیقه بلند شدم.

حالابعد از سه روز اومدم تو سایت پارسه می بینم رتبه‌ی من از یک سوم کل شرکت کننده‌ها هم کمتر شده!!!!!!!
واقعا معنی سیاهی لشکر رو دیروز فهمیدم.
عزیزان کنکوری(و خصوصا پارسه ای)من:این وضع درس خوندن نیستا!!!!!!!

خدا رو چه دیدی...شایدم عمدا تستا رو غلط می زنند یه وقت دستشون رو نشهCool

زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
ارسال: #۱۶۳۸
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۱:۴۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ، توسط nasogh.)
Maryam-X
حالابعد از سه روز اومدم تو سایت پارسه می بینم رتبه‌ی من از یک سوم کل شرکت کننده‌ها هم کمتر شده!!!!!!!
یعنی چی ؟
یعنی از دو سومشون بهتر شده بود ؟

چارلی چلپلین میگه :
همه چیز آخرش خوبه . اگه خوب نشد ، هنوز آخرش نشده .
ارسال: #۱۶۳۹
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۲:۱۶ ق.ظ
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)...
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط:  
(24 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  حالا کی گفت منظور من از ورزش پر تحرک‌، ایروبیکه؟ Big Grin
پس چی منظورتون شطرنجه Big Grin.
به احتمال زیاد‌، بوکس‌، کاراته‌، تکواندو و.... در کل ورزشه های خشن‌، میبینید که همه تو مانشت از این بچه مثبت میترسن‌، ترس بچه‌ها الکی نیست که . بچه مثبت‌: من یکی کتک خوردتم .

کسی که اندرز ارزان را رد کند طولی نمی کشد که پشیمانی را با قیمت گرانی خریداری خواهد کرد.
ارسال: #۱۶۴۰
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۳:۵۱ ق.ظ
Star هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)...
اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهای من است.(دکتر علی شریعتی)

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست، او جانشین تمام نداشتن های من است‎
 سپاس‌گزاری شده توسط: Parva , mamat , انرژی مثبت , najme60
ارسال: #۱۶۴۱
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ ب.ظ
امیدوارم که بتونم هر چی زودتر پروپوزالمو بنویسمو بعد یه عالمه کارایی که می خوامو انجام بدم
ارسال: #۱۶۴۲
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ)tavoos نوشته شده توسط:  امیدوارم که بتونم هر چی زودتر پروپوزالمو بنویسمو بعد یه عالمه کارایی که می خوامو انجام بدم

همیشه همینه . امیدوارم بعد از نوشتن پروپوزالتون واقعا کارایی که می خواین انجام بدین، انجام بدین!

الهی و خلّاقی و حِرزی و مَوئلــی اِلیکَ لَدَی الاِعسارِو الیُسرِ اَفزَعُ
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت
ارسال: #۱۶۴۳
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط:  
(24 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط:  
(24 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  حالا کی گفت منظور من از ورزش پر تحرک‌، ایروبیکه؟ Big Grin
پس چی منظورتون شطرنجه Big Grin.
به احتمال زیاد‌، بوکس‌، کاراته‌، تکواندو و.... در کل ورزشه های خشن‌، میبینید که همه تو مانشت از این بچه مثبت میترسن‌، ترس بچه‌ها الکی نیست که . بچه مثبت‌: من یکی کتک خوردتم .
طبق بررسی های انجام شده و این که اقای رونالدو قصد دارن وجه خانم بچه مثبت رو خراب کنن (زشته Big Grin از قدیم گفتن حسود هرگز نیاسود Big Grin) و از اون جایی که من با بچه مثبت تشابه اسمی دارم نتیجتا با ایشون همراه می شم و بنابراین باید به اقای رونالدو گیر بدم(اخر نتیجه گیری بود اینه که میگن رشته اثرگذاره Big Grin)
خوب اقای رونالدو از اسمتون معلومه که به خیلی‌ها گیر دادین و کتکشون زدید و واسه رد گم کردن می خواید بگید خانم بچه مثبت بقیه رو اذیت می کنن Big Grin حالا خودتون بگید چیکار کردید!!!!

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bache Mosbat
ارسال: #۱۶۴۴
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۶:۱۹ ب.ظ
از دست خودم عصبانیم
چرا این جوری شدم به بهانه انجام پروژه‌ام میام اینترنت اما مثل یه بچه خوب نمیشینم پاش
انجامش بدم Confused
میخوام گوش خودمو بکشم ببرم پای پروژه

عشق یعنی اشک توبه در قنوت,خواندنش با نام غفارالذنوب
عشق یعنی چشم ها هم در رکوع,شرمگین از نام ستارالعیوب
عشق یعنی سر سجودودل سجود,ذکر یارب یارب از عمق وجود
ارسال: #۱۶۴۵
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۶:۲۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ ب.ظ، توسط Bache Mosbat.)
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ)firouzi.s نوشته شده توسط:  از دست خودم عصبانیم
چرا این جوری شدم به بهانه انجام پروژه‌ام میام اینترنت اما مثل یه بچه خوب نمیشینم پاش
انجامش بدم Confused
میخوام گوش خودمو بکشم ببرم پای پروژه

اینجوری نمیشه . همه انگار اینجا نیازمند اعمال زورن . آقای فرداد تحویل بگیرین Big Grin بهتر نیست چند نفر نیروی نظامی برای مانشت استخدام کنین؟
پ . ن‌: راست می گم دیگه!! حرف در نیارین بعدا برای من که کتک می زنم بچه‌ها رو! خودشون می خوان . Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , انرژی مثبت
ارسال: #۱۶۴۶
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط:  دوستان گلم من چی کار کنم به نظر شما؟ مامانم هی خواستگار راه می ده خونه خب حواسم پرت می شه. بهش گفتم تو رو خدا این ۳ ماه رو بذار خوب بخونم. بگو دخترم تا آخر بهمن درگیره. من امسال همه چیزمو واسه کنکور کنسل کردم. می گه آدم نباید فرصتهاشو از دست بده. شما احساس منو درک می کنین. فقط ۳ ماه تا کنکور فرصته. بگین چی کار کنم همین ۳ ماه همین ۳ ماه با آرامش بشینم پای درسم؟ دلم گرفته Sad
مامانه منم همین جوری بود اما یه روز نشستم باهاش صحبت کردم دیگه گیر نمی ده.توهم بشین قشنگ با مامانت صحبت کن درمورد هدفت وکارایی که می خوای انجام بدی وعلاقه ات قشنگ قبلش بشین فکر کن چی میخوای بگی که بتونی قانع اش کنی .اگه بتونی باباتم صحبت کنی که درمورد تصمیمت حمایتت کنه حله
برای من که اینجوری بود

عشق یعنی اشک توبه در قنوت,خواندنش با نام غفارالذنوب
عشق یعنی چشم ها هم در رکوع,شرمگین از نام ستارالعیوب
عشق یعنی سر سجودودل سجود,ذکر یارب یارب از عمق وجود
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , redrose
ارسال: #۱۶۴۷
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۸:۲۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ، توسط Bache Mosbat.)
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط:  دوستان گلم من چی کار کنم به نظر شما؟ مامانم هی خواستگار راه می ده خونه خب حواسم پرت می شه. بهش گفتم تو رو خدا این ۳ ماه رو بذار خوب بخونم. بگو دخترم تا آخر بهمن درگیره. من امسال همه چیزمو واسه کنکور کنسل کردم. می گه آدم نباید فرصتهاشو از دست بده. شما احساس منو درک می کنین. فقط ۳ ماه تا کنکور فرصته. بگین چی کار کنم همین ۳ ماه همین ۳ ماه با آرامش بشینم پای درسم؟ دلم گرفته Sad

مثه اینکه مامانا همه عین همن Big Grin . منم همین مشکلو سال کنکور داشتم . تا دم کنکور . شایدم حق با اونا باشه نمی دونم .
به نظرم اگه راه دادن بذار بیان صحبت کنین یه جلسه بعد اگه خوشت اومد بگو بذارن بقیشو بعد کنکور بیان! بعدم اینکه خواستگاره! نمی گه که الان بیا بشین سر سفره عقد!! چرا باید اعصابتو خورد کنی به خاطرش Smile .
تازه ۱۰ روز مونده تا محرم . می تونی بهانه کلی که کلا بیفته بعدش . .حالا این ۱۰ روز بذار راه بدن!

سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , redrose , انرژی مثبت
ارسال: #۱۶۴۸
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۸:۴۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ب.ظ، توسط Helmaa.)
اینکه کاری نداره دوست عزیزم ،خیلی راحت کافیه چند ساعتی وقت بذاری‌، بیان بعد یه ایرادی جور کن به همین راحتیSmile این درصورتیه که مادر محترم راضی نمیشن .

لیست از ایرادها هم خواستی کافیه برام پیغام خصوصی بذاری،واقعا جواب میدنTongue
در کل به نظرم خیلی واقعا ذهنتون رو درگیر میکنه کلییییی وارد جزئیات میشی اگه همین اولش جلوش رو نگیری ،اگر هم مورد خوبی بودش خوب میتونید صحبت کنید که بعدا بیان و براشون توضیح بدی.

کنکور و مراسم اولیه خواستگاری منظورم شناخت و این حرفها همزمان با هم اصلا نمیشه.
موفق باشیHeart

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب
باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , redrose
ارسال: #۱۶۴۹
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۸:۵۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ب.ظ، توسط Bache Mosbat.)
یا الله ببخشید وسط مراسم خواستگاری مزاحم می شیم.
لطفا به خواستگاراتون بگین ماشینشونو جلوی در خونه ما پارک نکنن.الان میخوام ماشینو ببرم بیرون نمیشه Big Grin.
اگه دفعه بعد تکرار بشه لاستیک تمامشونو با چاقو سوراخ میکنم. شوخی که نداریم Big Grin.

پــرواز را به خاطـر بسپـار پـرنده مردنـی اسـت.
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , redrose , انرژی مثبت , firouzi.s
ارسال: #۱۶۵۰
۲۵ آبان ۱۳۹۰, ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  ساسان جان حالا چرا اینقدر عصبانی شدی؟ خب زنگ بزن میان ماشین رو بر میدارن! عصبانیت نداره!! انشاءا... نوبت شما هم میشهBig Grin
دم کنکوری که آدم اینقدر عصبانی نمیشهBig GrinBig GrinBig Grin

آخه اولین بارشون که نیست فرداد جان. چقدر تذکر! چقدر گذشت!!!
ماشا الله یکی دو تا خواستگار هم که نیست. از مشهد صف کشیدن تا دم میدون انقلاب Big Grin.

پــرواز را به خاطـر بسپـار پـرنده مردنـی اسـت.
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , Fardad-A , Bache Mosbat , انرژی مثبت , firouzi.s

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۳,۲۲۵ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۸۴۳,۵۶۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۹۹۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۹۷,۳۵۵ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۵۸۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۶۵۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۶۷۳ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۰,۴۴۸ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۳,۷۶۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۶۹۹ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close