(۱۷ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۳ ق.ظ)milo نوشته شده توسط: شما فک کنم یا کلا ایران زندگی نمیکنی یا از این مسائل خبر نداری،کسی که تو دانشگاه تپه سفلا میخونه کلا چیزی برای از دست دادن نداره چیزی یاد نمیدن بهش که بخواد یاد بگیره میدونی فرق دانشگاه آزاد یا پیام نور با دولتی چیه تو آزاد ول میچرخی تهش ی نمره ای میگیری میری تو دولتی صافت میکنن انقد پروژه ازت میخوان تهش کسی که میاد بیرون چهار تا مبحث میدونه نمیگم همه اینطورین به خود شخص هم بستگی داره ولی حداقل اون چیزی که من دیدم اینه همین چند تا چیزی ک خود من بلدم اگه یکی از استادام سخت گیری نمیگرد رو هوا بودم در ضمن فکر کنم اینو دیگه همه بدونن وقتی میری ارشد مهارت بلد نباشی به درد نمیخوره و فقط خودت اذیت میشی تو همون تایمی هم که خودم تو یه شرکتی کار میکردم از شیش هفت نفری که اونجا کار میکردیم هفتاد هشتاد درصدشون بخاطر پروژه های سنگین دانشگاه مطلبو یاد گرفته بودن و پیگیر بودن من فقط خواستم از لحاظ چیزایی که تو کامنت قبلیم پرسیدم بدونم کدوم و برام اهمیت داره وگرنه تپه سفلا و تورغوزاباد تو لب مرز یکیه فرقی نمیکنه (:
سلام دوست من،
ببین من کاملا درک میکنم تو دنبال چی میگردی، این دوستمون هم اصلا قصد توهین به تو رو نداشت. بلکه از یه حقیقت پرده برداری کرد. شما از همون همکارات بپرس که کدوم دانشگاه بودن و این پروژه های سنگین درسی و دانشگاهی چطور اتفاق افتادن.
منم به شخصه بعد از سالها تجربه در دانشگاه و حتی عرصه ی تدریس، بهت میگم که اینجا تو دانشگاههای ایران از این خبرا نیست که بری چیزی یاد بگیری. یه سری روتین آپدیت نشده رو به تو درس میدن و بعد در قالب یه سری پروژه ازت میخوانشون. مطمئن باش موقع انجام اون پروژه ها هم به قدری با کمبود منابع و ضیق وقت مواجه هستی که فقط انجام میدی تحویل میدی میره و هیچی به دردت نمیخوره.
من نمیخوام ساختار آموزشی اینجا رو زیر سوال ببرم. اصلا عددی نیستم که این کارو بکنم. ولی این چیزیه که شایعه. مدرک گرایی تو دانشگاههای ایران خصوصا بیداد میکنه و دانشگاه یه محلی هست که همینطوری میاد رد میشه میره. این خودت هستی که باید تلاشتو در کنار درست بکنی و کارها، تحقیقات و پروژه هایی رو انجام بدی که تو رو برای تخصص مورد نظرت آبدیده کنه. اینجا از تو دانشگاه کسی متخصص در نمیاد. و این هم یکی از دلایلی بود که من از ادامه درس خوندم برای کنکور ارشد انصراف دادم.
ولی الان در حال حاضر، با توجه به جوی که از دانشگاههایی که گفتی سراغ دارم، شریف رو برای گرایش امنیت مناسب تر میدونم. شریف یه دانشگاهی هست که مدام با خارج از کشور در تعامل هست، متخصص هاش و اساتیدش مدام مشغول پروژه هستن و در رفت و آمد با دانشگاههای دنیا و بالطبع چیزی رو که انتظار داری میتونی اونجا پیدا کنی. ولی تو شریف بودن هم دردسر های خاص خودشو داره. جوش کلا یه طوریه که مثلا سر کلاس ممکنه استاد ف بنویسه رو تخته دانشجوها فرحزاد باشن، شما هنوز داری مدادتو میتراشی. منظورم این نیست که بهت توهین کنم، میخوام بگم دانشگاهیه که دانشجوهاش سرعت بالایی در درک و انتقال مطالب دارن.
پس توصیه ی من به شما دانشگاه شریف هست.
الانه که دوستان اینجا به من بگن که من اصلا مهندسی نخوندم و صلاحیت نظر دادن ندارم. ولی من دانشجوی سال سوم آی تی هستم الان، مهم نیست که کدوم دانشگاه دارم درس میخونم (فاران خراب شده درس میخونم، مجازی) ، فقط به خاطر اینکه یه مدت در سمت استاد فعالیت داشتم در دانشگاه تهران، جو دانشگاهها رو خوب میشناسم و میتونم بهت این مشاوره رو بدم.
پس الان در مورد چارت تحصیلی دانشگاه فکر نکن و تنها کاری که میکنی اینه که درس بخون. اگه اراده و انگیزه داشته باشی مطمئنم که موفق میشی.