(۲۲ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۵۴ ب.ظ)sim_s نوشته شده توسط: سلام و خسته نباشید به همگی ! آقا من خواستم از اول شروع کنم بخونم چیزایی که فرستادید خیلی زیاد بود الان وقتشو نداشتم ! یه چندتا سوال داشتم ! واسه کامپایلر و سیستم یه کتاب یا جزوه ای دست نوشته ای چیزی که خلاصه باشه میشناسید که معرفی کنید ؟ مدار و معماری هم نظرتون درمورد فیلمای رضوی چیه ؟
سلام دوست عزیز، به جمع ارشدی ها خوش اومدی. من الان یه برنامه بهت میدم که بتونی باهاش راحت از روی کتابها بخونی و وقت هم کم نیاری. چیزی که هست الان دیگه وقت گذاشتن روی درسهای ریاضی فایده ای زیاد نخواهد داشت خصوصا برای اینکه خیلی ها ریاضی ضعیفی دارن. در ضمن ضریب ریاضی تو کنکور ۱ هست برای مهندسی کامپیوتر و آدم اینطوری با این وقت باقیمونده بهتر هست که روی درسهای تخصصی وقت بیشتری بزاره.
برای سیستم عامل جزوه ی خوب نمیدونم ولی در مورد کامپایلر میتونم بهت بگم که اگه کتاب شاپوری رو داشته باشی از انتشارات پوران پژوهش، شما فقط روخونی کن. فصل یک که تکرار مکررات هست، از فصل دو به بعد هم سعی کن برای هر مطلب مثالها رو خوب بخونی.
و اما در مورد فیلمهای رضوی برای مدار و معماری باید بهت بگم که پرتی زیاد داره، خیلی از خودش و تعریف میکنه و روی یه مطلب بی ارزش خیلی زمان میزاره. من با مدار و معماری یوسفی موافق ترم و خودم از فیلمهای اون استفاده میکنم.
در هر حال خوش اومدی به جمع کنکوری ها و خیالت هم راحت باشه که هنوز به اندازه ای وقت هست که بخونی و یه رتبه ی قابل قبول برای یه دانشگاه خوب بیاری، پس نترس و برو جلو.