(۱۳ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۴۳ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: راستش منو هم مشاور بهم گفت همه کتابهای یوسفی رو الان دارم میخونم، ولی من خودم رفتم مدار منطقی اجلالی رو گرفتم، فقط ساختمان داده گیلک رو الان میخوام. چطوری میشه بدستش آورد؟
اصلا از کتابهای یوسفی راضی نیستم خداییش.
معماری کتیرایی رو بخونین
کتاب که فک کنم نداده بیرون باید فیلماشو بگیری،من فیلماشو دارم خوب میگه بعد هر مبحثی که درس میده میره سراغ تستای اون مبحث کلا کم نذاشته.
(۱۳ مهر ۱۳۹۸ ۰۴:۵۷ ب.ظ)amir95 نوشته شده توسط: بچه ها قرار بود یه گروه بزنید برا سوالات و تبادل جزوه چی شد؟!
من گفتم بزنیم کسی پایه نیست میخوای شما بزن گروهو لینکشو بذار همینجا هر کی خواست عضو میشه.
(۱۳ مهر ۱۳۹۸ ۰۷:۱۵ ق.ظ)مهسا.م نوشته شده توسط: سلام بچه ها.
یه سوال داشتم.
یک: کلا شبکه ای که باید بخونیم و اماده بشیم از نظر سر فصل ٬ فقط و فقط همون پنج فصل اول کراس راس هست؟
دو: من الان برای شبکه پلنی که دارم اینطوری هست که میخوام موازی پیش ببرم هر شب یه مقدار شبکه بخونم . و بعد هم وقتی یه فصلی رو روخوانی کردم با ویس های حقیقت با جزئیات پیش برم. خوبه؟ کسی امتحان کرده این مدلی؟
سه: سوالاتی که دکتر حقیقت داره برای شبکه همراه با جواب هست؟ اگر نیست جوابش رو باید از کجا گیر اورد؟ کسی داره؟
چهار: جوابهای کتاب کراس راس توی نت هست؟ کلا حل تمرینش خریدنی هست؟
به نظرم وقت گذاشتن رو شبکه اشتباهه شما سیستم بخونی به نفعته شبکه دنگ و فنگش زیاده سیستمو خیلی راحتر میشه بست بیشتر ارزش داره وقت گذاشت روش تا اینکه بری شبکه بخونی،سالای گذشته هم شبکه هم سیستم عامل سوالاش اشتباه داشته ولی نمیشه جفتشو حذف کرد یکیشو بالاخره باید خوند.