(۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۰۲:۴۱ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: حالا دوستان به نظر شما این روش خوبه؟ با من موافقین؟
من موافق نیستم چون به نظر من اگه یه قالب کلی برای روز مشخص نکنین وقتتون تلف میشه
مثلا فرض کنین من امروز دارم یه درسی رو میخونم برنامه خاصی هم ندارم فقط میگم انقدر میخونم تا ازش خسته بشم و هروقت خسته شدم سوییچ میکنم رو یه درس دیگه
یهو تلفن زنگ میزنه بعد شما میرین جواب میدین یه ربع بعد بر میگردین (میبینین از این درس خسته نشدین)
دوباره میخونین بعد یه اتفاق میوفته نمیدونم مادرشوهرتون کارتون داره یا هرچی دوباره بر میگردین ....
این برنامه که قالب نداشته باشه وقتتونو تلف میکنه
اما اگه بدونین شما برای این درس امروز فقط و فقط همین ۱ ساعت رو وقت دارین دیگه وقتتونو واسه هر کاری تلف نمیکنین (تلفن جواب نمیدین، کارای الکی رو می پیچونین و ...) چون امروز فقط یک ساعت وقت درس خوندن برای همین درس هست و اگه این تایم بگذره یعنی این درس رو اصلا نخوندین
این یعنی برنامه!
ولی با این کار موافقم که به برنامه بلند مدت زیاد فکر نکنین (نه اینکه برنامه نداشته باشین بلکه زیاد فکر نکنین)
مثلا تا فلان ماه باید یک دور خونده باشم (این خوب نیست استرسی میکنه)
اما برنامه بریزین که مثلا تا دو ماه دیگه ۲۵ درصد اول تمام کتاب ها . ... (مثل برنامه ریزی آزمون های آزمایشی)
من اینارو روز اول بهتون گفتم شما هی دور میزنین وقتتونو تلف میکنین باز برمیگردین به همین
هر دفعه هم میخواین از شنبه شروع کنین
به این درس خوندن نمیگن
درس خوندن یعنی ندونی امروز چند شنبه ست و فرقی برات نداشته باشه روزها
امروز تعطیلیه یا چیز دیگه
مادربزرگه من موقع درس خوندنم مرد! خب خدا بیامرزه ولی دلیل نمیشه درس نخونم
پسرعموم تصادف کرد رفت بیمارستان حالشم خیلی بده انشااله خوب میشه ولی دلیل نمیشه من یه روز وقت بذارم برم اونجا
همه درک میکنن که شما دارین درس میخونین هیچکی انتظار نداره
ولی فردا همونی که شما براش وقت گذاشتین و یک روز درس نخوندین اگه کنکور قبول نشین میگه "عه اینهمه درس خوندی قبول نشدی؟؟!"
مثل پسربچه ای که وقتی میره خدمت سربازی هیچکی ازش هیچ انتظاری نداره، از یه پشت کنکوری هم کسی انتظاری نداره
چرا مهمونی نیومد؟ داره درس میخونه واسه کنکور
چرا ملاقات نیومد؟ داره درس میخونه واسه کنکور
....
این جواب تمام سوالاتیه که میشه پرسید و کاملا هم قانع کننده ست