با سلام خدمت همه دوستان عزیز و محترم،
من برای سال آینده میخوام کنکور ارشد برای هوش مصنوعی شرکت کنم. منتهی من یه مقدار قضیه درسیم فرق داره با بقیه. من ارشد کارگردانی هستم از دانشگاه تهران، البته دیپلمم ریاضی بوده و تا الان هم سال دومی هست که موسسه فاران مهر دانش آی تی میخونم. منتهی با توجه به اینکه من قسمت اعظم زندگیمو گذاشتم روی کامپیوتر و علوم کامپیوتر و برنامه نویسی و طراحی وب و خلاصه کاملا به درسها هم اشراف دارم، و با توجه به اینکه میتونم دوباره ارشد شرکت کنم، به پیشنهاد یکی از اساتید دانشگاه امسال میخوام برای هوش مصنوعی ارشد شرکت کنم. من مشکلی اصلا ندارم با مطالب درسی و اوضاع درسی من خیلی خوبه، فقط چیزی که هست منبع نمیشناسم برای امتحان ارشد، و نکته دیگه اینکه من هر چی باشه ارشد قبلیم با اینکه چند مرحله ای بود ولی خب مهندسی الان خیلی فرق میکنه با اون رشته و میخوام روش درس خوندن درست رو هم کمی راهنماییم کنین.
واقعا اینجا رو شانسی و توی جستجوی گوگل برای کتاب پیدا کردم و خیلی خوشحالم لااقل یه جایی هست که میشه بیایم باهم در مورد درس و کنکور صحبت کنیم. من الان دو روزه که عضو مانشت هستم و خیلی خوشم اومده از اینجا. امیدوارم چرخش همیشه بچرخه و آباد باشه.
لطفا کمی منو راهنمایی کنید، چطور درس بخونم؟ کلاس کنکور اگه لازمه کجا بهتره؟ و چه منابعی خیلی خوب هستن برای خوندن برای امتحان ارشد. دیگه خودتون کارکشته هستین منو راهنمایی کنین.
پیشاپیش از همگی سپاسگذارم
پ ن: امیدوارم تاپیک رو جای درستی ایجاد کرده باشم.