(۳۰ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۳۱ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۵۹ ب.ظ)javad_sobouti نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۰۳ ب.ظ)mashhad65 نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۲ ق.ظ)javad_sobouti نوشته شده توسط: (27 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ب.ظ)mashhad65 نوشته شده توسط: سفارششو به کی بکنی؟
چندتا از استادا که حرفم رو میپذیرند.
میشه بدونم کدوم استادا حرفتو میپذیرن؟
اساتید راهنمای خودم، دکتر حسینی و دکتر مهاجرزاده
دکتر صداقت
دکتر ابریشمی
دکتر بهکمال و دکتر امین طوسی
متوجه نمیشم چرا شما صرفا به خاطر یه پیام توو یه سایت فردی که ازش شناختی ندارید رو باید سفارش کنید، و اون اساتید محترم چرا باید به سفارش شما استناد بکنند.
نگفتم نشناخته که
اساتید هم قطعا رزومه رو بررسی میکنند
ولی این معرفی میتونه تاثیر مثبت داشته باشه
(۳۰ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۲۴ ب.ظ)mashhad65 نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۳۱ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۵۹ ب.ظ)javad_sobouti نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۰۳ ب.ظ)mashhad65 نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۲ ق.ظ)javad_sobouti نوشته شده توسط: چندتا از استادا که حرفم رو میپذیرند.
میشه بدونم کدوم استادا حرفتو میپذیرن؟
اساتید راهنمای خودم، دکتر حسینی و دکتر مهاجرزاده
دکتر صداقت
دکتر ابریشمی
دکتر بهکمال و دکتر امین طوسی
متوجه نمیشم چرا شما صرفا به خاطر یه پیام توو یه سایت فردی که ازش شناختی ندارید رو باید سفارش کنید، و اون اساتید محترم چرا باید به سفارش شما استناد بکنند.
ماشاالله همه اساتید گروه هم حرفت رو می پذیرن. حدودا همه نرمیا رو گفتی که. دیگه واسه دفاع از مشکلی نداری.
البته دوستمون مزاح کرده به گمانم.
به غیر از چندتا استاد جدید که گمان نکنم بتونن دانشجوی دکتری مستقل بگیرند مابقی براساس شناخت اقدام میکنند نه توصیه دانشجوتون.
دوستان جنگ و دعوا که نداریم
من یه نکته ای رو عرض کردم
اگر کسی مشتاق بود من درخدمتم
نبود هم ایشالا که در همه عرصه ها موفق باشه
همه این اساتید هم امسال یک ظرفیت کامل دارند و خب این معرفی و توصیه دانشجو هم میتونه قسمتی از شناخت استاد باشه.
ان شاءالله موفق باشید