(۰۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۵۱ ب.ظ)mashhad65 نوشته شده توسط: (04 خرداد ۱۳۹۸ ۰۴:۳۰ ب.ظ)aliali256 نوشته شده توسط: به گزارش خبرگزاری فارس، برخی از مخاطبان خبرگزاری فارس با گلایه از نحوه پذیرش داوطلبان دکتری در مرحله مصاحبه از سوی دانشگاهها، خواستار پیگیری این موضوع از مسؤولان سازمان سنجش آموزش کشور شدند.
در این زمینه، ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: دانشگاهها امسال سطح حد نصاب را افزایش دادهاند و از ما خواستند که حد نصابهای بالاتر را به آنها معرفی کنیم اما ظرفیت ما تفاوتی نسبت به سال گذشته نداشته است.
وی افزود: دانشگاهها به دلیل کیفی شدن سطح دانشجویان حد نصاب را افزایش دادهاند اما داوطلبان نباید نگران باشند چرا که ظرفیت خالی نمیماند و اگر ظرفیتی خالی بماند دوباره دانشجو پذیرش میشود.
خوبه دیگه دوباره دست دانشگاهها تو انتخاب کاملا باز شد و تو تکمیل ظرفیت میتونن دانشجوهای مدنظرشون رو بگیرن. برداشتن تکمیل ظرفیت واسه این بود که دانشگاهها مجبور باشن تو همون مرحله اول دانشجویان رو انتخاب کنن که کنسل شد امسال انگار.
(۰۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۴:۱۹ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ضایع شدن حق شرکت کنندگان آزمون دکتری با اعلام حدنصاب تراز دانشگاه ها
کمپین اطلاع رسانی در مورد این موضوع
لطفاً اطلاع رسانی کنید.
تو نظرات گفتن که تاثیر آزمون بیشتر شده و هرکی مصاحبه دعوت شده تقریبا قبوله اما اینا بنظرم همش بازیه و خیلی از دعوت شدگان هم قبول نمیشن و کلی ظرفیت خالی میمونه که با میل خودشون دانشگاهها یجوری پرش میکنند.
خیلی باحاله سیستم های ما دانشگاهها در مقابل سازمان سنجش و وزارت علوم قرار گرفتن. چه دعوایی بشه حالا. باید دید واکنش وزارت علوم چیه.
کلی خندیدیم
دانشگاه ها که همیشه مخالف پذیرش از طریق ازمون سراسری بودن
اونزمان که ازمون هر دانشگاهی جدا بود مثله مارکوپولو باید می رفتی هر هفته یک جا ازمون می دادی بعضی دانشگاه ها هم ازموناشون یک روز بود
زیباتر اینکه سر جلسه ازمون می دیدی بچه های اون دانشگاه سه سوته بلند می شدن بعد صداشون می امد که عین جزوه بود!
و واقعا عین جزوه بود
دانشجوهای اون دانشگاه دو شانس داشتن هم سوالا رو داشتن
هم تو مصاحبه استادا هواشون رو داشتن
حالا که ازمون امده حداقل می تونیم با فضای اون دانشگاه ها اشنا بشیم!
اگرچه امسال اینقدر کم دعوت به مصاحبه کردن
من موندم چه طور می خوان کسایی که دعوت شدن رو بپیچونن
به اون لینک برید نظرتون بگید نظرات دیگرانم بخونید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بعضی هاش خوب بود اینجا می زارم
نتایج اعلام شده برای دعوت به مصاحبه دکتری امسال بسیار عجیب می باشد. دانشگاه ها ظرفیت خودشون را حدود یک ماه پیش اعلام کردند و طبق قانون مجلس ۵۰ درصد نتیجه امتحان و ۵۰ درصد نتیجه مصاحبه در پذیرش نهایی موثر می باشد اما نکته قابل بحث این است که حداقل تراز اعلام شده برای بسیاری از رشته ها یک دفعه افزایشی بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ نسبت به سالهای گذشته داشته است. در برخی رشته ها تعداد افراد دعوت شده به مصاحبه دانشگاه های تهران شریف، تهران، امیرکبیر، تربیت مدرس و... کمتر از تعداد ظرفیت پذیرش اعلام شده در دفترچه می باشد به طور مثال در یک رشته ۳۶ نفر پذیرش روزانه مجموع دانشگاه های تهران است که فقط ۳۳ نفر دعوت به مصاحبه شده اند یعنی ۳ نفر کمتر از ظرفیت یا در رشته ی دیگری ظرفیت پذیرش دانشگاه تهران ۱۲ نفر بوده که تا رتبه ۷ دعوت به مصاحبه شده اند و موارد دیگر. الان کسانی که دعوت به مصاحبه شده اند تقریبا ۹۰ درصد قبول شده اند چرا که برای خیلی از رشته ها نمره مصاحبه صفر شده و در برخی دیگر به زیر ۱۰ درصد رسیده است درصورتیکه طبق مصوبه خود مجلس برای کنکور دکتری ۵۰ درصد نمره کل را نمره مصاحبه باید تشکیل دهد و تمامی این اتفاقات مختص امسال است. سالهای قبل چنین مشکلی نبود. و اثر نمره مصاحبه در برخی رشته ها تقریبا صفر شده است. نکته عجیب تر این است که در برخی رشته ها تراز شبانه دانشگاه ها از تراز روازنه بالاتر اعلام شده است.
---
واقعا برای دانشگاه تهران متاسفم که پارسال توو رشته ی ما رتبه ۹۰ دعوت به مصاحبه شد ولی من امسال با رتبه ۱۶حتی شبانه هم دعوت به مصاحبه نشدم و چون رشته ی ما فقط دانشگاه تهران پذیرش داره متاسفانه یکسال دیگه از عمرم رو هم باید توو این کشور خراب شده به امید تحصیلات تکمیلی هدر بدم چون امکان خروج از کشور با این شرایط اسفناک ارزی وجود نداره… واقعا دلیل اینهمه اختلاف رو طی یک سال اصلا نمیتونم درک کنم از همه بدتر اینکه دانشگاه تهران با این همه ادعا حد نصاب شبانه رو بالاتر از روزانه اعلام کرده . یعنی شانس قبولی برای روزانه خیلی بیشتر از شبانه است. انگار جای روزانه و شبانه عوض شده . توو رشته ما برای قبولی روزانه تراز ۵۵۶۰ اعلام کردند و برای شبانه ۵۷۱۵
--
این نامردیه من رتبم ۴۰ شده دانشگاه های تهران بیش از ۱۰ تا سهمیه تو تهران اعلام کردن ولی من به هیچ مصاحبه ای داخل تهران دعوت نشدم
--
الان تو رشته من تعداد دعوت شدگان به مصاحبه کمتر از ظرفیت پذیرش روزانه دانشگاه های تهران است ۳۶ نفر مجموع دانشگاه های تهران پذیرش دلرد که نفر اخر دعوت شد ۳۳ است