زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۵۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام دوستان
اگه انتقال داده رو که به نظر من برای ما کامپیوتریها خیلی راحت تره تا اینکه بریم مداراکترونیکی یا الکترونیک دیجیتالو بخونیم کتاب پارسه رو تهیه کنیم خوبه.بعد خواستم بدونم سرفصلهای این درس با شبکه های کامپیوتری خیلی متفاوته.من شبکه های کامپیوتری پارسه دکتر حقیقت برا ساله ۸۹ رو دارم اصلا ازش راضی نیستم خیلی گنگ و نا مفهوم توضیح داده.اگه انتقال داده رو بخونیم دیگه لازم نیست شبکه رو بخونیم؟[/quote]
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۱۳/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۳۹۹ رتبه: ۱۳۰
انتقال داده خیلی با شبکه فرق داره؟
سلام
۱ . بهتره کتاب شبکه های کامپیوتری سال ۹۰ حقیقت رو بگیرید . چون شنیدم که خیلی خوب و کامل هست.
۲ . همون کتاب گنگ رو اگه با دقت بخونید و چند بار، خیلی خوب متوجه میشید .
شبکه کامپیوتری خیلی گستردهتر از انتقال داده هست و انتقال داده فقط به ۲ لایه OSI پرداخته ... بنابراین همه شبکه رو پوشش نمیده ... IP address ها و .... رو فکر کنم انتقال داده نداره.
"Many of life 's failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up "
پاسخهای درست:۲۹ گرایش: معماری کامپیوتر وضعیت: دانشجوی دکتری مقبولیت: ۲۱۰/۵+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۵۹۰۶ رتبه: ۲
انتقال داده خیلی با شبکه فرق داره؟
بستگی داره واسه چه کنکوری می خونید واسه معماری لازم نیست کل شبکه رو بخونید مباحث انتقال داده کافیه(البته انتقال داده پارسه به نظرم خلاصه است) ولی تا اون جایی که من میدونم واسه کنکور ای تی باید شبکه رو بخونید.(نظر کاملا شخصیه )
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
گرایش: سایر وضعیت: پشت کنکوری ارشد مقبولیت: ۱۲/۳+ امتیاز تاریخ مانشت: ۵ رتبه: ۶۷۶۹
RE: انتقال داده خیلی با شبکه فرق داره؟
یا راهیان ارشد یا مقسمی. ۲تاش کپی همه مطالبش!! مقسمی غلط خیلی داره!
[/quote]
من راهیان ارشد رو دیدم،اصلا سوال نداره ،مطالبش هم زیاد مناسب نیست،در کل به نظرم کتاب خوبی نیومد!