زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۵۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۲۳ ق.ظ)zeynaab نوشته شده توسط:
(29 فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۵۶ ب.ظ)hassan_alikarami نوشته شده توسط:
(29 فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Maks نوشته شده توسط: سلام
رتبه من ۱۴۹ شد توی هوش مصنوعی
تخصصی ۲۰
استعداد ۸
زبان ۲۳
میخواستم بدونم با این رتبه کجاها دعوت به مصاحبه میشم؟ اصفهان میارم؟
سلام دوست عزیز
دانشگاه اصفهان سال قبل تا تراز ۲۴۳۸ و صنعتی اصفهان تا ۲۹۱۹ رو برای مصاحبه دعوت کردن که باتوجه به رتبه شما احتمالا نمره شما یه چیزی نزدیک ۲۲۰۰ باید باشه و بر اساس سال قبل برای روزانه این دوتا دعوت نمیشین. البته ممکنه امسال حد ترازشون رو تغییر بدن و دعوت بشین.
(۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:
(27 فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۵ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: رتبه من پارسال ۳۴۶ شده بود، تمام روزانه و شبانه ها رو زدم، اما هیچ جا واسه مصاحبه دعوت نشدم. اما شما اگه دنبال پردیس هستی، به احتمال زیاد دعوت میشی و ایشالا قبول میشی.
چه عجیب .ممکنه به دانشگاه ارشدتون ربط داشته باشه؟ فقط شما اینجوری بودین یا پارسال با این رتبه کلا اوضاع همینجوری بود؟
دوست عزیز دعوت به مصاحبه براساس نمره آزمون مشخص میشه و دانشگاه ارشد دخیل نیست. رتبه بالای ۲۰۰ عملا فقط چندتا شبانه که اونم فک کنم پایینترینتش نمره امیرکبیر بود با ۱۸۶۱ دعوت به مصاحبه بشه ولی هر کسی باید انتخاب رو انجام بده شاید حد نصاب رو کم کردن اساتید
ببخشید اقای علی کرمی شما ارشد دانشگاه سمنان بودین؟ هوشش چطوره اگه بخوایم بزنیم برا دکتری؟
آره سمنان بودم مقطع ارشد و نمیشه گفت هوش سمنان سطحش بالاس ولی تغییر رویکردش خوب بوده و تجهیزاتی که توی این دو سال آماده کردن خیلی به دانشجوها کمک کرده و قطعا برای سال های آینده جایگاهش بهتر میشه و میشه امید داشت.
البته الان حوزه اصلی دانشگاه دیپ لرنینگه و از فاز بیگ دیتا و پردازش خط فاصله گرفته.