فایل
زبان اصلی حل المسائل هوش مصنوعی راسل/ ویرایش۲:
SolutionManual-AI-Russell-2nd ed.pdf |
|
اندازه فایل: ۴۷۰/۲ KB |
من برای اینکه حجم فایل کم بشه، صفحات مربوط به فصول ۱۳ به بعد رو از فایل حذف کردم. فصول ۱ تا ۱۱ یا ۱۲ جزو سرفصل دوره کارشناسی و کنکور ارشده.
...............................................
به احتمال زیاد، تا الان، تنهاکتاب
فارسی که حل تمرین های هوش مصنوعی راسل رو داره، کتاب
"حل مسائل هوش مصنوعی"/ تالیف و ترجمه رامین رهنمون/ انتشارات شرح
هست. (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)
رهنمون در مقدمهی این کتابش گفته:
- "این کتاب ویژه دانشجویان رشته های مهندسی کامپیوتر و مهندسی itو مهندسی مکاترونیک و علوم کامپیوتر مقطع کارشناسی تهیه شده که می خواهند با نمونه سوالات امتحانی درس هوش مصنوعی و راه حل تشریحی آنها آشنا شوند. این کتاب برای داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد هم بسیار مفید است. کتاب کنونی مبنای کار خود را حل مسائل مربوط به ۱۱فصل اول کتاب هوش مصنوعی/ راسل، قرار داده. بعلاوهی تمرین های دیگری. هر فصل شامل ۴بخش میباشد:
- چکیده فصل یا فصول مربوطه، از کتاب راسل
- پرسش های کوتاه (شامل جملاتی که باید درستی یا نادرستی آنها را تشخیص داد).
- پرسش های تستی (منبع اصلی تهیه آنها سوالات کنکور کارشناسی ارشد داخل کشور است).
- پرسش های تشریحی (شامل پرسش های کتاب مرجع+ پرسش هایی از آزمون های داخل کشور+ پرسشهایی از آزمون های خارج کشور)
در پیوست کتاب، پرسش هایی از آزمون های داخلی دانشگاه آزاد و پیام نور آورده شده."
من کمی از بخش چکیده فصل اول این کتاب رو خوندم، از نظر صحیح ترجمه شدن و قابل فهم بودن، با کتابای دیگه رهنمون خیلی فرق داشت و بهتر بود.
..................................................................
شاید بدونید که برای کسب اطلاعات اینچنین در مورد یک کتاب چاپ داخل کشور، باید این مراحل رو طی کرد:
- ابتدا در سایت کتابخانه ملی/
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
، جستجو کرد. این موتور جستجو، براساس اطلاعات کادری که در صفحه دوم تمام کتاب های چاپ داخل کشور وجود داره، میگرده و نتایج رو ارائه میده، و حاصل کلیک روی هر سطر صفحهی نتایج، یه صفحه اینترنتی شامل اون کادره.
*اگه جزئیات بیشتری لازم باشد، بهتره مراحل بعدی رو هم بدونیم و در صورت نیاز، انجام بدیم.
- اگر کتابی پیدا شد که عنوانش، نشون میداد که شاید همون کتاب مورد نظر ما باشه، باید سایت انتشارتش یا سایت پدید آورنده اش رو در گوگل سرچ کنیم. بعضی ناشرها (مثل پوران پژوهش) در سایتشون، برای هر کتاب، یک فایل متنی(شامل صفحات ابتدایی و احیانا" صفحات نمونه دیگری از کتاب) را قرار می دند که در انتخاب و تصمیم گیری برای خرید کتاب می تونه کمک کنه.
- جستجو در سایت
- داشتن شماره تماس چند کتابفروشی که کتابای دانشگاهی-کامپیوتری شون کاملتر باشه (به منظور پرسیدن اینکه، کتاب برای خرید وجود داره یا پرسیدن قیمت یا خرید پستی یا...)، می تونه کمک کنه. به نظر من کتابفروشی الیاس (تهران-خ انقلاب-نبش۱۲فروردین-ش تماس:۶۶۴۰۵۰۸۴) و کتابفروشی انتشارات نص (تهران-ضلع جنوب شرقی میدان انقلاب-ش تماس:۶۶۴۰۵۳۷۲)، بهترین نمونه هستند.