با سلام خدمت دوستان عزیز
من کلا در حین خدمت سربازی بودم ۲ سال پیش شرکت کرده بودم که ۳۳۰ شبکه شدم امسال ۲۱۰ شبکه شدم(خودمم نمیدونم چطور
)
تجربیاتی که طی این سال ها بدست آوردم اینا هستن.
پایگاه داده:
من برنامه نویسیم خوب بود قبل اینکه پایگاه بخونم.کتاب مدرسان شریفو پیشنهاد کردن بهم کامل خوندشم و به نظرم کامل ترین منبع برای پایگاه داده همین هست.امسال کتاب کیوانپور و ویسشو هم گیر آوردم به نظرم توی مبحث نرمال سازی بهتر از مدرسان بود.در کل دوتاشون خوبن.و من در کنکور آیتی وکامپیوتر تونستم به تمام سوالاتش پاسخ بدم.درضمن کتاب مقسمی هم خوب توضیح میده واس اولش خوبه.
طراحی الگوریتم و ساختمان داده:
ابتدا کتابای مقسمی رو میخوندم خیلی روون و راحت متوجه میشدم اما نمیتونستم تست بزنم.بعدش کتاب ساختمان داده مدرسانو گرفتم اونم خوب توضیح نداده بود و غلط زیاد داشت.
طراحی الگوریتم مدرسان خیلی جامع بود ولی غلط هم داره.
اینا رو همه رو خونده بودم تا یکی از دوستان گفت که کتابای یوسفیو بگیر کتاباشو گرفتم و تستای ساختمان داده و طراحی بسیار آسون شد برام.جزوه استاد طورانیم داشتم ولی زیاد بود وقت منم کم بود نمیشد بخونمش بیخیالششدم.دوستان میگفتن خیلی جامعه.به نظرم همون کتاب یوسفی و تمریناتشو بخونید یکمم تحلیل بکنید تستاش چیزی ندارن.
(توی کنکور اکثر تستا رو زدم شاید یکی رو نزدم).
هوش :
راهیان ارشد بهترین کتابیه که میشه گیر آورد جزوه ی مدرسان تا قسمت ارضای محدودیت بهتره اما ناقصه فصلای آخرو پوشش نداده اصلا.
زبان:
خودم همینطوری میرفتم
صفر زدم تو کنکور آیتی.ولی کنکور کامپیوترو ۲۰ درصد زدم.بیشتر ریدینگ بود.
معماری
کتاب مدرسان واس فهم اینکه کلا معماری کامپیوتر چیه خوب بود ولی نمیشد باش تست زد برای تست زدن کتاب یوسفی بهترینه
سیستم عامل:
کتاب مقسمی و مدرسان و کتاب سیستم عامل حقیقت انتشارات پارسه رو خوندم.ویس حقیقتو داشتم واس همین راحت تستاشو زدم.به نظرم بدون ویس کتاب حقیقت سخت میشه ولی بهتر از این کتاب نیست.
با تشکر