۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ازبخش حافظه مدرسان شریف
با عرض سلام
دوستان من سوال زیر رو این جوری حل کردم،
می گم کلماتی که به عنوان آدرس جست و جو شدن، ۴ تا ۴ بیتی هستند(در مبنای ۱۶ هر بیت معادل ۴ بیت در مبنای ۲) یعنی ۱۶ بیت که معادل ۲ بایت است. پس چون هر بلوک از حافظه معادل ۱۶ بایت هست، پس در هر بلوک ۸ کلمه قرار می گیره، یعنی ۳ بیت برای Block Offset ، چون ۸ بلوک هم در حافظه ی نهان هست، پس ۳ بیت هم برای مشخص کردن شماره ی بلوک نیاز هست.
یعنی بیت های ۰ تا ۲ برای Block Offset و بیت های ۳ تا ۵ برای Block.
پس آدرس های ff00h تا ff07h در بلوک شماره ی یک از cache قرار می گیرند. درست می گم ؟
باس داده و باس آدرس نقششون چی هست ؟
دوستان من سوال زیر رو این جوری حل کردم،
می گم کلماتی که به عنوان آدرس جست و جو شدن، ۴ تا ۴ بیتی هستند(در مبنای ۱۶ هر بیت معادل ۴ بیت در مبنای ۲) یعنی ۱۶ بیت که معادل ۲ بایت است. پس چون هر بلوک از حافظه معادل ۱۶ بایت هست، پس در هر بلوک ۸ کلمه قرار می گیره، یعنی ۳ بیت برای Block Offset ، چون ۸ بلوک هم در حافظه ی نهان هست، پس ۳ بیت هم برای مشخص کردن شماره ی بلوک نیاز هست.
یعنی بیت های ۰ تا ۲ برای Block Offset و بیت های ۳ تا ۵ برای Block.
پس آدرس های ff00h تا ff07h در بلوک شماره ی یک از cache قرار می گیرند. درست می گم ؟
باس داده و باس آدرس نقششون چی هست ؟
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ازبخش حافظه مدرسان شریف
سلام
باس داده ۸ بیتی است ، یعنی هر کلمه برابر ۸ بیت است یعنی هر کلمه برابر ۱ بایت است.
باس آدرس ۱۶ بیتی است یعنی پردازنده میتواند تا [tex]۲^{۱۶}[/tex] خونه رو آدرس دهی کند پس هر آدرسی که پردازنده تولید می کنه ۱۶ بیتی است.
۴ آدرس اول در بلاک صفرم کش میشینه ، ۴ آدرس دوم نیز در بلاک صفرم کش میشینه.
پس در ۴ آدرس اول ۱ میس و ۳ هیت داریم ، در ۴ آدرس دوم نیز ۱ میس و ۳ هیت داریم. پس در هر ۸ درخواست ۶ هیت داریم.
و در هر ده باری که این ۸ آدرس رو فراخوانی می کنیم همین اتفاق براش می افته.
در کل [tex]\frac{۶۰}{۸۰}=\%۷۵[/tex]
باس داده ۸ بیتی است ، یعنی هر کلمه برابر ۸ بیت است یعنی هر کلمه برابر ۱ بایت است.
باس آدرس ۱۶ بیتی است یعنی پردازنده میتواند تا [tex]۲^{۱۶}[/tex] خونه رو آدرس دهی کند پس هر آدرسی که پردازنده تولید می کنه ۱۶ بیتی است.
۴ آدرس اول در بلاک صفرم کش میشینه ، ۴ آدرس دوم نیز در بلاک صفرم کش میشینه.
پس در ۴ آدرس اول ۱ میس و ۳ هیت داریم ، در ۴ آدرس دوم نیز ۱ میس و ۳ هیت داریم. پس در هر ۸ درخواست ۶ هیت داریم.
و در هر ده باری که این ۸ آدرس رو فراخوانی می کنیم همین اتفاق براش می افته.
در کل [tex]\frac{۶۰}{۸۰}=\%۷۵[/tex]
ارسال: #۳

RE: سوال ازبخش حافظه مدرسان شریف
سلام دوست عزیز
خیلی لطف کردید، انشاالله موفق و پیروز باشید
خیلی لطف کردید، انشاالله موفق و پیروز باشید
۰
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close