(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۹ ب.ظ)anonymous13 نوشته شده توسط: سلام دوستان
من آخر امسال انتخاب رشته دارم(علاقه به رشته مهندسی کامپیوتر دارم) بنظرتون برای تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر از ریاضی بخونم یا فنی حرفه ای؟
آیا همه کسانی که تو فنی حرفه ای میخونن باید ناپوسته بخونن ؟
دیدم گرایش ها تو کارشناسی نا پیوسته و پیوسته فرق میکنه مهندسی تکنولوژی نرمافزار ومهندسی تکنولوژی سختافزار برای کسانی که ناپیوسته میخونن ممنون میشم در مورد گرایش های کارشناسی نا پیوسته و پیوسته هم توضیح بدید
ببین دوست خوب من از رشته فنی حرفه ای کارشناسی ناپیوسته گرفتم
بنده زمانی که سال دوم هنرستان تموم شد متوجه شدم که دانشگاه های ما با نظری متفاوته و موقعی که متوجه شدم هم راه برگشتی نبود
هیچی دیگه از همون تابستون دوم هنرستان حسابی برای کنکور خوندم که لااقل از بین نرکده های فنی
یه دانشگاه خوب بخونم که خداروشکر تونستم روزانه تهران با رتبه ۵۳ قبول شم (دانشکده فنی انقلاب اسلامی)
پیش خودم میگفتم حداقلش اینه که دولتی تهرانه
و موقعی که رفتم دانشگاه با کلی امید و انرژی رفتم تهران
اما سر یه سری مسائل (استاد ، خوابگاه و ...) اوایل واقعا ناامید شدم
خوابگاههاش اتاقای ۸ نفره - استادای درسای تخصصی هم اکثر فوق لیسانس یا دانشجوی دکترا ...
هیچی دیگه یواش یواش عادت کردیم به محیط دانشگاه و کاردانی هم گرفتیم ..(اما واقعا دوران خوبی بود و چنتا از استادای تخصصی فوق العاده بودن برای جذب بازار کار ) و کلا جو دانشگاه خیلی دوستانه و صمیمی بود
ترم آخر دانشگاه بود که به فکر کاردانی به کارشناسی افتادم و دیگه من اون انگیزه ای که برای خوندن کنکور کاردانی داشتم در من وجود نداشت و میدونستم بازم دولتی تهران هم قبول شم همین آش هست و همین کاسه
و دوباره باید برم دانشکده های فنی و حرفه ای
فقط ۴ ماه آخر روزی ۶ ساعت خوندم و کارشناسی ناپیوسته دانشکده فنی باهنر شیراز قبول شدم
و شیراز هم دوران خیلی خوبی بود و استاداش هم بد نبود و امکانات خوبی داشت .
اما اگه بازم به عقب برگردم بازم میرم فنی چون واقعا چیزای خوبی تو این ۴ سال یاد گرفتم و عملیم خدارو شکر خیلی خوبه طوری که ترم آخر کارشناسی کارآموزی توی یکی از بزرگترین شرکت های برنامه نویسی شیراز بودم که بعد دانشگاهم با پیشنهاد کاری خودشون ۸ ماه همون شرکت کار کردم و به دلیل خدمت انصراف دادم
درکل بگم :
اگه به قول دوستموم Ametrine به اسم و رسم دانشگاه خیلی اهمیت میدید و امکانات و کیفیت آموزشی بهتری میخواید از رشته ریاضی وارد بشین
هم چنین اگه به فکر ارشد و دکترا و هیئت علمی شدن هستین از ریاضی وارد بشین
اما اگه به فکر تخصص و بازار کار هستین و پایه ریاضیتون خیلی قوی نیست نظر من رشته های فنی هست هرچند با رشته ریاضی هم میشه متخصص شد و عملی قوی شد
دانشگاههای فنی هم شمسی پور ، انقلاب اسلامی ، شریعتی (دختران) ، باهنر شیراز (تاحدودی )دانشگاههای خوبین بقیه به درد نمیخورن
یه نکته دیگه هم بگم برای قبولی در ارشد درسته دانشگاه کارشناسی مهمه اما مهم تراز همه خود دانشجو هست
طوری که امسال چهار تا از بچه های همین مانشت که از رشته فنئ وارد دانشگاه شدن تونستن خداروشکر رتبه های خوبی بیارن (۸۲ نرم افزار(دوست خوبم آقای دهنوی) ، ۴۶ آی تی ، ۲۲ نرم افزار ، ۱۲۹ نرم افزار)
موفق باشین