(۲۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۳۳ ق.ظ)signal_micro نوشته شده توسط: (26 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ق.ظ)Mehdi.Sarf نوشته شده توسط: سلام بچه ها . وقت بخیر . خوبین ؟
بچه ها یه سوال مهم داشتم . من ترم ۳ هستم و اواخر مهر هم کلاس گسسته کنکور ارشد آقای یوسفی برگزار میشه . من راستش وقت خالی دارم .
و تصمیم گرفتم که این کلاس رو برم . حالا دو تا سوال برام پیش اومده :
۱- به درد کنکور چندسال آینده ام میخوره ؟
۲- تو یادگیری درسای پیش رو کمکم میکنه ؟
مرسی
۱) بدرد کنکور میخوره به شرطی که با دکتر اجلالی نصیر این درسو برداری و همزمان با کلاس دکتر اجلالی حتما جز به جز کتاب یوسفی رو هم بخونی عالیه. آقای یوسفی هم خیلی خوبن ولی دقیقا از روی کتاب خودشون درس میدن ولی دکتر اجلالی از اون استادایی هست که خیلی بهتر و جزئی تر از آقای یوسفی درس میدن در ضمن غلطهای کتاب یوسفی رو هم ازشون میتونی بپرسی(سر کلاس)
۲) بستگی به درسایی که در آینده برمیداری داره اگه نرم افزار و هوش باشی فکر کنم تو ساختمان داده و طراحی الگوریتم و یه جاهایی از نظریه زبان و ... بدرد میخوره
دکتریوسفی کنکوری درس میدن و دکتر اجلالی دانشگاهی ،کلاس هردو استادفوق العاده هست ولی شما اگر میخواین کلاسی که هزینه میکنید برای کنکورهم به دردتون بخوره حتما کلاس دکتر یوسفی برین.
درضمن این اقا که میفرماین غلطای کتاب یوسفی ،خیلی ممنون میشم لطف بفرماین یکی ازون غلطا که میگن رو اینجا بگن همه متوجه بشن البته اگه غلطی باشه! من یکی از رتبه های کنکور ۹۶هستم و با کلاس و جزوه استادیوسفی گسسته رو صدزدم،حتما طراح هم کلیدهارو براساس غلطهای کتاب استادیوسفی دادن??
کاش راهنمایی های دوستان براساس واقعیت باشه نه دروغ!!!