(۱۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۴ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۰۰ ب.ظ)gubriyas نوشته شده توسط: خوشا شیراز و وصف بی مثالش
من یه توصیه ی خیلی کوچیکی به شما دارم
ما علاوه بر درس خوندن باید از زندگی هم لذت ببریم
تمام سعی و تلاش همه ما برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بیشتر برای تامین امنیت شغلی و اجتماعی در آینده و همچنین فراهم کردن یه رفاه نسبی در زندگیمونه
شما اگه دانشجوی دانشگاه شیراز بشی هم لذت از زندگی و هم آینده ای بهتر رو تواما میبری
به عنوان مثال اگه خسته شدی یا دلت گرفت کافیه یه سری به حافظیه یا سعدیه بزنی، باور کن تمام روحیه ی از دست رفتت دوباره بازیابی می شه
ما درس می خونیم که زندگی بهتری داشته باشیم نه این که زندگی کنیم که فقط درس بخونیم
برو شیراز و خوش باش و مطمئن هم باش که پشیمون نمیشی و تجربه بسیار خوبی هم خواهی داشت
موفق و موید باشی
از کجا میگید آیندهای بهتر رو توأم میبرید مگه دانشگاه شیراز فارغالتحصیل شدید؟ اصلاً دو نفر از استادای نرمافزارش این دانشگاه و الزهرا رو میشناسید؟
اون روز هم به یه کاربری هم در جواب اینکه معماری صنعتی بابل رو بزنه یا نه میگید اساتید پرمغزی داره و حتماً توصیه میکنم. صنعتی بابل سر جمع دو تا استاد سختافزار داره اونم واقعاً ضعیف و عملاً من "معلم" بهشون میگم تا استاد، که اسمشون رو توو گوگل سرچ کنید ارور not found میده. یکیش هم که مرتبهی علمیش مربی بود!
وجدان حکم میکنه وقتی نظرمون ممکن هست آیندهی یک فردی رو تحت تأثیر قرار بده مسئولانهتر حرف بزنیم.
درود و سپاس دوست عزیز بابت پاسختون به نظر من
برای پی بردن به بهتر بودن رتبه و اعتبار دانشگاه شیراز و الزهرا حقیقتا نیازی به فارغ التحصیل شدن از این دانشگاه ها و شناختن از نزدیک اساتیدش نیست
پرواضح است که دانشگاه شیراز از لحاظ اعتبار بین المللی و داخلی و برای ادامه تحصیل و یا حتی کار در داخل از اعتبار بالاتری نسبت به الزهرا برخورداره
در لینک زیر اختلاف فاحش فی مابین شیراز و الزهرا رو خواهید دید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بنده متولد و ساکن مازندرانم و در دانشگاه علوم فنون مازندران تحصیل کردم
طبعا بسیاری از اساتید دانشگاه نوشیروانی در دانشگاه علوم فنون هم تدریس می کردن
و همچنین بسیاری از دوستانم در دانشگاه نوشیروانی درس میخوندن
شما اگه استاتید دانشکده برق و کامپیوتر رو که بسیاری از دروسشون مشترک هست و طبیعتا اساتیدشون هم مشترک خواهد بود به مانند دکتر کرمی، دکتر اردشیر، دکتر غلامی، دکتر نعیمی، دکتر گنجی، دکتر میرزایی، دکتر شیخ الاسلامی، دکتر ذاکری، دکتر ابراهیم زاده، دکتر آقا گل زاده، دکتر رنجبر و دیگر دکترانی که مرتبه علمی استاد و دانشیار دارند رو افراد باسواد و پرمغز نمیدونین این دیگه برمیگرده به نوع تفکر و نگرش ایده آل گرایانتون که در مورد این اساتید با بی احترامی صحبت می کنین و اون ها رو معلم و ضعیف قلمداد می کنین
من به شما تبریک میگم که تو شریف درس خوندین ولی بهتون پیشنهاد هم می کنم که با دید مغرورانه و از بالا به پایین به مسائل نگاه نکنین
لزوما همون طور که نظر من بهترین نظر نیست عقاید شما هم قابل تعمیم نیست
ضمنا به نظر بنده جبهه گیری و واکنش عصبی و طلبکارانه تحت هر شرایطی در شان شما نیست که اتفاقا فارغ التحصیل شریف و نماینده قشر عظیمی از دانش آموحتگان اون دانشگاه هستین
جهان آینده جهان تعامله نه تقابل
دموکراسی نیازمند شهروندان آگاه و صبوره
بدرود و پیروز باشین