(۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ب.ظ)dj-dj نوشته شده توسط: سلام به مهندسای گرامی
من امنیت دانشگاه دولتی قبول شدم.من گوشه چشمی هم به اپلای برای دکترا داشتم که حرفا یمایوس کننده زیاد شنیدم.
یه عده میگن شاخه های ایتی اصلا به درد نمیخورن برای همین پذیرش داشنگاه های خودمون هم اینقدر کمن
یک عده هم میگن امنیت اطلاعات یعنی اینکه با اپلای خداحافظی کن.
اگه اطلاعات موثقی در این مورد دارید بگید.اصلا هم معلوم نیست از کجا باید اطلاعات بگیرم در این زمینه.
در مورد اینکه میگن امنیت نمیشه اپلای گرفت من هم تا حدودی شنیدم، یه خورده بسته هست اما تو ایران خوبه
=======
در مورد اینکه گرایش های آیتی بدرد نمیخورن برای همین ظرفیتشون کمه واقعا استدلالی هست که باید فقط نوشت سر در ...
پس با این استدلال رشته دندانپزشکی هم دیگه اصلا بدرد نمیخوره چون دوست من با رتبه ۵۰۰ سال پیش رفت دانشگاه آزاد فقط برای اینکه دندانپزشکی بخونه (اونم کارشناسی)، حالا دندون پزشکی رشته بدرد نخوریه ؟ ؟ ؟ واقعا بعضی ها استدلالهایی میکنن در حد بچه ها، باید در حد "گوگولی من و قلبونیش بلم من و ..." با این بچه ها حرف زد
ظرفیت کم به نفع همه هست چون دست توش کم میشه و جای کار بیشتری برای شما میمونه
در ضمن الان پردرآمدترین شغلها تو ایران مربوط میشه به حوزه آیتی : تجارت و شبکه و امنیت، واقعا همه جا به اینا نیاز دارن، جدا از این حرفا خودشون هم خیلی راحت میتونن کارآفرین باشند، فقط یه خورده دل و جرات میخواد.
یکی از کسانی که تو انتخاب رشته بهم کمک کرد امنیت شریف بوده، خدایی اصلا کار نمیکنه، آدم کاری ای نیست. درآمد فقط از تو آموزشهایی هست که بهش میگن و میاد تو موسسات مختلف میده، واقعا هم تو شبکه و امنیت تخصص ویژه نداره. درآمدش خوبه از ماشین و چیزهایی که میخره میشه فهمید واقعا
علاوه بر اون این همه سایت هستند که درآمدشون از طریق وب هست، من فروشگاه اینترنتی داشتم، طراحیش شاید ۳ ۴ ماه زمان برد واسم ولی واقعا بعدش فهمیدن کارهای بازاریابی و جذب مشتری خیلی سخت تره که هر دو تاش رو میتونید توی تجارت تجربه کنید
با احترامی که برای دوستان کامپیوتری قائل هستم واقعا میگم بازار کار رشته آیتی بیشتر هست، واقعا میگم اینو، دوستای نرم افزاری من دارن شبکه کار میکنن بخدا، برای عسلویه، برای بیمارستانهای شیراز، برای بانک ملت
و این رو میگم خیلی به حرف بها ندید شما درستون رو بخونید و درآمد داشته باشید کم کم دهن همه بسته میشه (به عمل کار برآید به سخنرانی نیست)