(۰۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (06 مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Hamid_0311 نوشته شده توسط: با سلام تجربه چندین ساله ی خودم و دوستان تعمیرکار ..........................
خیلیی خوووووووووووب بود توضیحاتتون خیلی ممنوووووووووووون،
اخه گارانتیم تموم شده..حالا میفرستم ببینم درست میشه..
لیسی دیدم اما قیمتشون خیلی بالاست
الان ازینا (یک ترا)کدومش رو پیشنهاد میکنید؟؟، ممنون،
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ضدضربه برام زیاد اهمیت نداره اخه نمیخوام زیاد حملش کنم فقط میخوام اطلاعاتم داخلش باشه و سرعتش بالاباشه. تفاوت مدل Elements با my passport در چیه؟
پس وسترن بخرم؟ وسترن بهتر از سیلیکون پاوره؟ از دیجی کالا بخرم مطمئنه؟
سرعت انتقال اطلاعاتش بالاست؟ اخه خودم که داشتم انگار سرعتش پایین بود.
هارد خودمو سکتوریابی کردم اما خیلی بی نهایت بدسکتور داشت روی همون ۱درصد مونده بود..بعد پارتیشن بندی کردم اما مثلا یه اهنگ میخواستم بریزم روش تانصفه میرفت و اررور میداد موقعیم ک به لپ تاپ وصلش میکردم خیلی دیردرایورش رو میورد بالا...حالا بدم گارانتی درستش میکنن؟درست میشه ؟
با سلام یک نکته جالبه ای اشاره کردن اقای بلک انتظار اینکه هیچ وقت از بین نره
اگه به این دید به هارد نگاه می کنید نخرید بهتره
ببینید از لحاظ سرعت به غیر از هاردهای ssd بقیه هاردها همشون تقریبا سرعتشون یکیه و زیاد تفاوتی ندارن بعضی دوستان میبینن میگن ۵ گیگا دقت کنید اون گیا بیت هست نه بایت و تست های هم که رو اکثرشون انجام دادم با usb 3 همشون بین ۱۰۰ تا ۱۴۰ مگا بایت بودن و فرقی نداشتن اونقدر ولی بین اینها اول وسترن مای پاسپورت بوده بعد هم ترنسند storejet به هر حال من پیشنهادم وسترن Western Digital My Passport Ultra Premium هستش یکی دیگه اشم چند روز پیش خودم خریدم
اگه هم به نسخه سیلیکون پاور باشه سری a65 رو پیشنهاد می کنم هرچند این مدلو خودم هیچ وقت تست نکردم و زیاد توصیه ای روش ندارم
همون وسترن هم با یک کیف ضد ضربه کوچولو موچولو کارتون راه میندازه هرچند اون ترنسند هم عالیه
در مورد خرید از دیجی بله مطمئنه مشکلی نداره فقط وسترن خریدید با گارانتی سازگار باشه ترجیحا
در مورد ssd هم درسته کلا بهتره ولی اون تصوراتی که دارید که از بین نره و این ها روی ssd هم اتفاق می افته دیگه هارد ssd سرور هم سوخت که چند میلیون پولش بود :| (خدارو شکر روی یک هارد دیگه هم بکاپ میزدیم ) چه برسه اکسترنالش
یک نکته زیاد به این ضد ضربه و این ها هم اکتفا نکنید که هیچ تضمینی روش نیست و این ها همش یک باکس که روی هارد اضافه شده
اگه گارانتی تموم شده که ببرید مراکز تعمیر هارد یکی دوتا از اون های که کارشون به نسب بقیه بهتره سمت میدان ولی عصر هستند خواستید بگید معرفی کنم قبلش هم ازشون هزینه اش را بپرسید اگر قابل ریکاوری باشه و هارد ارزش تعمیر داشته باشه بهتون میگن اگر نه همون ریکاوری فک کنم کافی باشه
موفق باشید