با سلام تجربه چندین ساله ی خودم و دوستان تعمیرکار
هاردهای سیگیت خیلی وقته دیگه کیفیت ندارن و فوق العاده خرابی داخلشون بالا هستش ضمن اینکه سهام شرکت هاردهای سامسونگ خریداری کرده و اکثر هاردهاش باز کنید داخلش هارد سامسونگ هستش و کلا از وقتی این شرکت سهامشو خرید هاردهای سامسونگ هم بی کیفیت شدن و توصیه نمیشه به هیچ وجه هرچند یه مدت مدل اسلیمش زیاد تبلیغ میشد ولی خرابیش بالا هستش
ای دیتا که هارد نداره کلا باکس هستش و هاردهاش اصلا مال خودش نیست اکثرا سامسونگ و توشیبا و سری های قدیم سیگیت داخلشون هست که مشکل عجیبی هم که جدیدا توی محصولات این شرکت و حتی در فلش هاش هم زیاد دیده شده بعد یه مدت استفاده نیم سوز میشند و مجبور به تعویض میشین (البته بیشتر توی usb 3 هاش هستش ) چون مدام قطع و وصل میشه یا بعد یه مدت درایور اضافه نمی کنه کلا و مجبور میشید باهاش خداحافظی کنید و اینکه ریسک از دست دادن اطلاعاتتون به شدت بالا هستش
سیلیکون پاور سر های Armor بد در نیومده ولی اون ها هم دیده شده موردهای عجیب خرابی داخلشون در این مورد زیاد نمی تونم نظری بدم ولی به نسبت هاردهای دیگه هاردهای خوبی هستند
اما وسترن دیجیتال شاید بشه گفت تنها هاردی که خوبه ولی مشکلشون اینه خیلی حساسن به ضربه وگرنه از لحاظ کیفیت و سرعت و قیمت خیلی هاردهای خوبی هستند و همچنین برای تعمیر و ریکاوری شدنشون خیلی بهتر از بقیه مدل ها جواب میدن و شرکت های هم در تهران هستند که براتون حتی در صورت خرابی می تونن اطلاعاتتتون را براتون ریکاوری کنند و به نسبت قیمت و کیفیتشون بهترین انتخاب هستند (خودم چند سری از هاردهاشو دارم)
یک مورد دیگه که توی این ها هم دیده نشد هاردهای اکسترنال ترنسند هست مدل storejet که خیلی عالی بودن قدیما ولی سری جدید سامسونگ داخلشونه و نمیدونم سری های جدیدش هم عالی باشه یا نه یک مورد ضد ضربه هم داره که خیلی عالی هست و یه دونه اشو چند ساله دارم هیچ مشکلی هم نداره حتی برای دوستمم گرفتم و عالیه ولی اگر سریهای جدید هاردهای بی کیفیت سامسونگ که شرکت سیگیت داره میزنه و به اسم سامسونگ میاد داخلش باشه کیفیتی نداره
اما بهترین هاردهای دنیا الان واقعا هاردهای LaCie هستن هم ضد ضربه اند و هم کیفیت خیلی خوبی دارند ولی متاسفانه قیمت بالایی دارند
در مورد هاردهای ssd هم به علت قیمت خیلی بالا کمتر افرادی برای اکسترنال حاضر میشن هارد ssd بگیرن
در کل پیشنهاد میشه اگر زیاد نمی خواهید هارد این طرف اون طرف حمل کنید وسترن دیجیتال بگیرید یا اگر خیلی به نسخه های پاسپورتیش حساس هستید سری مای بوک از لحاظ کیفیت بدنه هم نسبت به ضربه مقاومت بهتری دارند
در کل بهتره معیارهاتون را مشخص کنید و براساس معیارهاتون از دوستان مشاوره بگیرید مسلما اگر به هر قیمتی باشه از برند LaCie تهیه کنید و خیالتون راحت کنید
ولی براساس قیمت ظرفیت و معیارهای هر شخص باید انتخاب کرد که بهترین براش چی می تونه باشه
ضمن اینکه همون هاردتون هم بفرستید گارانتی خیلی از موارد براتون تعمیر میشه با ریکاوری اطلاعات یا تعویض میشه و هارد جدید بهتون داده میشه البته این مورد بیشتر شرکت سازگار ارقام انجام میده ولی به هر حال ضرری نداره فرستادنش
ضمن اینکه یه توصیه هیچ وقت همه ی اطلاعاتتون را داخل یک هارد نریزید بنده به شخصه جای خرید یک هارد ۲ ترا ترجیح میدم ۲ تا هارد یک ترا بگیرم درصد از بین رفتن اطلاعاتتون خیلی پاینتر میاد حداقل اینه اگر یکیش خراب شه بخشی از اطلاعات از دست میره نه تمامش
موفق باشید