(۳۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ب.ظ)mrh72 نوشته شده توسط: واقعا ممنونم که اینقدر وقت میذارید و به سوالات ما کوچیک تر ها جواب میدید . واقعیتش منم دیدم نمیشه اصلا با اکتاف به یه کتاب برای یه درس انتظار درصد بالای ۵۰ داشت . کتاب شبکه ی دکتر حقیقت هم که خودشون تو کانالشون دیروز گفتن دو ساله که منقضی شده و به درد نمیخوره و قراره که یه چیز جدیدی بر اساس کتاب کروس چاپ کنن و اینا که اونم تا بخواد چاپ بشه واسه خوندنش دیره . فعلا در نظر دارم کتاب کروس ترجمه ملکیان رو بخونم با تمریناش و تست های کتاب مدرسان رو . کتاب مدرسان رو دیدم زیاد سخت نیست ولی میخوام بپرسم کتاب کروس از نظر سختی چطوره ؟ چون ۷۰۰ صفحه است و مثلا اگه بشه هر ۱۰ صفحه شو تو ۲ ساعت خوند میشه تا قبل عید جمعش کرد . نظرتون چیه؟
خواهش میکنم دوست عزیز
ببینید کتاب جدید دکتر حقیقت برای لایه های پایینی همونی هست که بوده
اما کتابشون فقط لایه های بالایی رو اضاف کرده که مطمئنا اون هم کم و بیش ترجمه راس کروس هست
چون ایشون دو تا فصلشو سال پیش گذاشتن تو کانالشون و بعضا دکتر ملکیان بهتر هم ترجمه کرده بود، البته شاید حقیقت مطالب اضافی رو حذف کنه
در ضمن قرار نیست ۷۰۰ صفحه این کتاب رو بخونید که، شما فقط ۴ فصل اول این کتاب رو میخونید، همین، ولی خب باید یه خورده واسه این کتاب بیشتر وقت بذارید، خوب براش تست بزنید، لایه های بالایی رو واقعا میشه هر تستی دادن زد، وقتی بفهمیش دیگه خیلی ساده میشه، خیلی
برای لایه ی پایینی که پیوند داده هم هست همون کتاب قبلی حقیقت کافیه، تضمین میکنم کافیه
مدرسان رو هم اصلا توصیه نمیکنم، اصلا، اتلاف وقته، من شبکه مدرسان رو خوندم به هیچ وجه خوب نبود (
نظر من هست)
البته اگه تستهای لایه های بالایی حقیقت (کتاب جدیدش) رو هم گیر بیارید خیلی خوبه ولی فکر نمیکنم خیلی تفاوتی با تستهای تالیفیشون که توی پست بالا گذاشتم داشته باشه
سوال دیگه بود بگید دقیقتر جواب میدم