(۱۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: (18 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ق.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: خواهش میکنم دوست عزیز
یه پیشنهاد که شاید خیلی ها نپسندن، به نظرم فصل یک پوران رو که محاسبات هست نـخونید!!!!!
سلام
اینو خوب اومدید.من دقیقا یادمه برای این فصل چند جلسه ای مدار منطقی تابنده رفتم. بعد کمی مدار خوندم. بعد از پارسه خوندم بعد کمی هم از مدرسان. آخر سر باز دوره ش نکردم و هر چی خوندم پرید.خلاصه از میادین محاسبات کلا خداحافظی کردم
آره شاید باورت نشه سامان، ولی اواسط دوران مطالعه کنکور بود تو یه تاپیک نوشتی که این فصل من رو نابود کرده، من همون موقع فهمیدم با حذف این فصل ضرر که نکردم هیچ، خیلی هم سود کردم
خلاصه برای من رقابت با محاسبات مثل رقابت با رژیم صهیونیستی بود برای همین انصراف دادم
(۱۸ مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۵ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: سلام و وقت بخیر
ویس اقای یوسفی همراه کتابشون به نظرتون خوبه؟
من چند باری فیلم دکتر گودرزی رو دیدم ولی احساس من سطحم پایین تره
فقط با کتای اقای یوسفی میشه تست ها رو زد؟
حقیقتش من ویس دکتر یوسفی رو گوش ندادم، ولی واقعا سطح فیلمهای گودرزی هم اینقدر بالا نیست، برای امتحان هم شده یکبار فیلم یکی از فصلها رو ببینید بعد پوران رو بخونید و تستهاشو بزنید ببینید نتیجه چی میشه. البته بگم با فیلم گودرزی به نظر من نمیشه تست زد، باید پوران رو هم خوند
و باز هم حتی با خوندن کتاب یوسفی هم بعضی از تستها خیلی سخته
اگه دیدید تو این درس ضعیفید و حس میکنید فیلمهای خود یوسفی کمک میکنه پس دیدن فیلمهاشو از خودتون دریغ نکنید
در ضمن اینجا ما یه نفر رو داریم که کارشناسی شیمی بوده (Densike عزیز که دوست خوب و راهنمای خوبی برای من بوده) و با دیدن همین فیلمهای گودرزی و کتاب یوسفی خیلی موفق بوده، پس شما که حتما توی معماری پیش زمینه صفر ندارید باید سطحتون از اونموقع ایشون بالاتر باشه و ناامید نشید.
در مورد اینکه میشه با کتاب دکتر یوسفی تستها رو زد یا نه بگم که تو معماری تستهای پیچیده زیاد داده شده و بعضا بعضی تستها رو من خودم توی دور سوم خوندنم تازه میفهمیدم چی شده و چی میخواد