سلام دوستان
یک سوال در مورد نحوه ارسال پارامترها از طریق url دارم. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
من چیزی شبیه نحوه آدرس دهی اینستاگرام برای سایتم نیاز دارم. یعنی هر شخص بتونه آدرس صفحه ای که در سایت داره رو به دیگران بده.اما نحوه ارسال پارامترها در instagram رو درک نمیکنم. مثلا وقتی در نوار آدرس تایپ می کنیم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این یوزرنیم در برنامه چطور تشخیص داده میشه و کاربر رو تشخیص میده و صفحه اش رو باز میکنه؟
مگه اینطور نیست که باید نام متغیر و مقدارش رو در url بنویسیم تا در برنامه از طریق نام متغیر بتونیم به مقدارش دسترسی داشته باشیم؟
مثلا به این صورت :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
?username=zahra
یا
?id=56
بعد توی برنامه مثلا بنویسیم:
echo $_GET['id']
یا مثلا در انجمن متخصصین ایران در پیج هر شخصی، آدرس اینترنتی اون شخص رو به این صورت نوشته
این مقداری که بعد از علامت سوال اومده چطور در برنامه تعیین میشه که مربوط به چه متغیری هست؟