(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ)karbar نوشته شده توسط: تبریک میگم، موفق باشید.
فقط یک سوالى، واقعا با صرف شانس ٢٥ درصد تخصصى معمارى زدید؟!!
من هنوز ارشد نرفتم، ولى مورد تقریبا مشابه شما رو تو خاطرات بچه هاى اینجا خونده بودم که متاسفانه اخراج شدند. سخت افزار با هوش و نرم جنسش فرق میکنه به نظر من همه چى دانشگاه و اسم دانشگاه نیست مخصوصا اگر آدم واقعا هدف داشته باشه از ارشدش و کنکور دادن به خاطر ارشد. یکم یه جورى اینکار عجیبه و به نظرم با هدفمندى منافات داره. و همچنین یکم یه جوریه از نرم به صرف اسم دانشگاه برید معمارى که کاملا نامانوسه. و احتمالا فقط الکترونیک پاس کردید تو لیسانس ازش. البته شاید علاقمند شید و موفق بشید، یکى از بچه هاى اینجا فکر کنم کاربر The Best اینکار رو کردند. (ببخشید نظر دادم، چون اونور پرسیده بودید)
ممنون
خیر من فقط الکترونیک پاس نکردم بلکه مدار الکتریکی ۱ و مدار الکترونیکی و آزمایشگاه همه اینها بعلاوه معماری کامپیوتر و مدارهای منطقی و ریز پردازنده و ... پاس کردم و در کل در لیسانس با برق و سخت افزار اختلاف کمی از لحاظ واحدها داشتیم.(صرفا جهت اطلاع)
از طرفی من دروسی مثل منطقی و معماری رو بیشتر از الگوریتم دوست داشتم...
من خیلی شانسی هم معماری رو نزدم منظورم از حسی زدن شک بین دو گزینه یا گاها سه گزینه بود که خب هم غلط و هم درست از آب دراومده مطمئنا و برآمد کلی اش ۲۵ درصد شده! چون سرمایه گذاری ام روی نرم افزار بود دروس معماری رو جدی نگرفتم.
راجع به جنس گرایش ها که گفتید فرق داره بله تاحدودی این طور هست ولی این مسئله خیلی به استاد راهنما و دانشگاه بستگی دارد.من خیلی در این مورد تحقیق کردم از استادها و دانشجوهای دکترا و ارشد و بعضا کسانی که نرم بوده اند و ارشد معماری رفتن همین عقیده رو داشتند و گفتند می تونی تو زمینه ای که علاقه داری پروژه برداری واز طرفی در معماری فیلد شبکه هم هست که خب ما در کارشناسی هم داشتیم و درس شیرینی بود.