(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۴ ب.ظ)saba6000 نوشته شده توسط: سلام.بعضی دوستان که رتبشون به روزانه و شبانه شریف میرسه همینطور چشم بسته دارن میزنن شریف.دوستان سرفصلای این رشترو تو دانشگاه شریف دیدین اصلاً؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
همش ریاضیه.یعنی فوق لیسانس ریاضی میگیر ی شما تو شاخه معادلات دیفرانسیل!!!!!!
کلی رشته های جدید مثل بیوانفورماتیک که الان برای اپلای خیلی مناسبه یا حتی ۴ تا دونه واحد که به کامپیوتر نزدیک باشه مثلاً به هموش مصنوعی میبینین شما؟
حالا مال دانشگاه تهران رو هم ببینید :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خواستم یه همفکری بکنیم ببینیم اصلن کار درست هست انتخاب این رشته تو شریف یا نه.
لطفاً کمک کنید.
کلا بر میگرده به علاقه خودتون. قاعدتا اگه بخواید تو گرایش هایی مثل بیوانفورماتیک کار کنید شریف زیاد جالب نیستش و تهران گزینه مناسبیه. اگه به ریاضی علاقه ندارید به نظرم بیخیال شریف بشید. دانشگاهای دیگه زیاد روی ریاضی تمرکز ندارن ولی شریف استادا اکثرا استادای ریاضی هستن. اول فیلدی که میخواید کار کنید رو مشخص کنید. ببینید میتونید تو اون زمینه کار کنید. مثلا بیوانفورماتیک باید زیست شناسی بلد باشد و همین مسئله باعث شد من سمت این فیلد نرم. یا نظریه محاسبه فیلد تئوری هستش و باید علاقه به ریاضی داشته باشید.
من خودم اولویتم نظریه محاسبه شریفه بعد از اون هندسه محاسباتی امیرکبیر و بعد از اون بیوانفورماتیک دانشگاه تهران