(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۱۹ ب.ظ)boshbosh نوشته شده توسط: بچه ها واسه سوال ۱۰۱ کامپایلر اعتراض بزنید یادتون نره دوستان
اینم عکس جواب
بچه ها خواهشا به این سوال اعتراض نزنید.چون کلید سنجش درسته.در واقع صرفا برای اثبات(۱) LL نبودن از قواعدی که شما گفتین استفاده می کنیم اما بعد از اینکه مشخص شد (۱) LL برای ادامه کار باید یک سری جایگذاری های اضافه انجام بدیم تا تشخیص بدیم حالا که (۱) LL نیست آیا (۲) LL هم نیست یا هست (۳) LL نیست یا نه. تو اولین قاعده s اگر aB را بجای A جایگذاری کنیم.و در aB هم یکبار لاندا را بجای Bو یکبار bB را جایگذاری کنیم دو رشته تولید می شود که دو حرف ابتدایشان مشترک هست: aaa, aab پس (۲) LL نیست.(۳) LL هست.دقیقا این سوال رو استاد ما سر کلاس حل کرده بود.
در ضمن اگر الکی اعتراض بزنید و حقی از کسی ضایع بشه مدیونید.
خواش میکنم بجای اون به سوال ۷۶ سیستم اعتراض بزنید که تو صورت سوال گفته شده الگوریتم آسانسور(scan)، اما خودشون با c scan حل کردن جواب رو ۱۶۳ آوردن! در حالی که جواب ۱۹۶ میشد.نزدیک ترین گزینه هم ۱۹۹ بود.این سوال یا باید جوابش عوض شه یا باید حذف شه.
چون تو اولین باری که هد از ۰ تا ۹۹ میره فقط درخواست ۲۱ رو جواب میده.دوباره که از ۹۹ بر میگرده پایین، تو مسیر برگشت، تا سیلندر شماره ۲ میاد پایین و بقیه درخواست ها رو جواب میده.در حالی که سنجش با c scan حل کرده و هد بلافاصله از ۹۹ میاد پایین و از پایین شروع میکنه به درخواست ها جواب دادن.و تا ۷۵ میره و جمعا میشه ۱۶۳!
در ضمن ، در مورد سوال ۱۰۱ اینکه مثلا در کتابی مثل مدرسان جواب رو چیز دیگه ای آوردن به ما ربط نداره.الان تو کتاب پوران هم نوشته بودن که جابجایی بین دو حرف، خطای تحلیل لغوی هست که در حالی سنجش نحوی رو پذیرفت.من هم غلط زدم و تسلیم شدم.