(۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۵ ب.ظ)lordesiah نوشته شده توسط: (25 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: پوران همش غلطه، برای مهندسی کامپیوتر نصیر مجموعه تستاش عالیه
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
مدرسان شریف و پارسه چطور؟
من تا حالا درباره نصیر نشنیده بودم . توضیحاتی دربارش میدید ؟ تستاش به همراه توضیحات تشریحی هست ؟
در تائید حرفای edward71 بگم:
کتاب نصیر مدار منطقی معماری گسسته به سوالاتش دکتر اجلالی جواب داده حرف نداره سوالات سیستم عامل و نظریه هم به نظرم خیلی خوبه ، شاید یه غلط املایی داشته باشه ولی انقد توضیح داده که متوجه میشی درسای ریاضی مهندسی هم که مهندس کریمی هست و روشهاشون... در مورد ساختمان داده و الگوریتم و درسای دیگه خیلی اطلاع ندارم این کتابای بانک تست دوجلدی اند جلد۱ از سال ۸۱تا۸۹ و جلد۲ از سال ۹۰تا۹۲ رو جواب دادن
کتاب معماری پوران رو خوندم تستاشم اکثرا حل میشد فقط توی مثلا تستای datapath دیده بودم هنوز با اینکه کلی خودم با سوال کله کشتی گرفتم بعد جوابهای پوران رو دیدم یه کمکهایی کرد ولی احساس میکردم هنوز برام گنگه ولی بعد از اینکه تو کتاب نصیر همون سوال جوابشو دیدم متوجه شدم از اون سوال ۳۰درصدشم نفهمیده بودم توضیحاتش عالیه ، این رو به عنوان نمونه گفتم که بدونی عالیه در ضمن اون تست datapath رو کتاب پارسه گفته بود غلطه ، نصیر هم گفت در یه حالت و با فرضیات خاصی میتونه گزینه۲ باشه ولی پوران مستقیم حل کرد گفت گزینه۲ هست تحلیلشم نفهمیدم