(۰۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۴:۲۴ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: کپی اندر کپی، پر از غلط و اشکال، وقتتون رو حروم کتاب های این فرد استاد نما نکنید
Edward عزیز
من جاهای دیگه هم دیدم شما ایشون رو می کوبید میشه بپرسم چرا ؟
من واقعا ایشون رو نمی شناسم و حتی از نزدیک هم ایشون رو ندیدم فقط از طرق یکی از دوستام که کانالش رو بهم معرفی کرد از کتاب و جزوه هاش مطلع شدم و هر وقت سوالی برام پیش اومده حتی نصف شب با روی باز جوابم رو دادن و خیلی من و دیگر دوستانم رو راهنمایی کردن
ممنون میشم بگین چرا ایشون استاد نما هستند ؟
مثلا در رابطه با درس هوش مصنوعی اکثریت بچه ها راهیان ارشد رو توصیه میکنن که ایشون یکی از مولفاش هستن
یا در رابطه با پایگاه داده کتاب نارنجی ایشون رو بسیار توصیه کردن : مثلا همین رتبه ۴ آی تی و ۵ شبکه امسال که دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شدن
یا درس مهندسی نرم افزار که عده ای از بچه ها با جزوه ایشون به نتیجه رسیدن : مثلا همین رتبه ۸۰ تجارت امسال که دانشگاه تهران پذیرفته شدن
من هیچ طرفداری یا حمایتی ندارم از ایشون فقط بیاید بگید چرا وقتی این بنده خدا اینجا نیست به طور کل راجع بهش قضاوت می کنید ؟!
هیچ کتابی و جزوه ای خالی از اشکال نیست
دوستانی که آی تی هستن و مهندسی نرم افزار می خونن ممنون میشم نظرتون رو راجه به کتاب مدرسان شریف یا جزوه خلیلی فر که امسال کتاب شده بگین
چون من جفتشم دارم می خواستم بدونم چطور این درس رو با این دو منبع بخونم که نتیجه خوبی بگیرم
ممنون