(۱۸ اسفند ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ)پرهوده نوشته شده توسط: (18 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۴۴ ق.ظ).MIT نوشته شده توسط: (17 اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: سلام بچه ها من نمیدونم چرا وقتی مهندسی نرم افزار میخونم زود حواسم پرت میشه چیکار کنم؟
چون سه بار این درس رو از روی پرسمن و مدرسان و پوران خوندم بهتون توصیه میکنم مفاهیمش رو درک کنید پس از ادراک وقتی مطالب به جانتون نشست و تونستید باهاش ارتباط برقرار کنید دیگه حواستون پرت نمیشه؛ خلاصه نویسی نکات مهم هم میتونه خوب باشه
موفق باشید
(۱۸ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ق.ظ)atieh_es نوشته شده توسط: بچه ها اگه کسی هوش راهیان ویراست ۷ داره لطفا پاسخ سوالای کنکور ۹۵ اشو برام بفرسته پیلیز
منم مثل خیلی از بچه های دیگه این درخواست رو دارم
ممنون میشیم اگه کسی از دوستان این لطف رو کنه
چون ویرایش ۶ رو داشتم دیگه ۷ رو نگرفتم
من چاپ ۷ راهیان رو دارم
تا امشب برای هر دوتون می فرستم عکسا رو
اینجا یا تلگرام هر طور که مایلید
وای چقدر خوبید شما
من تلگرام ندارم اگه لطف کنید همینجا بفرستید برام ممنون میشم
(۱۸ اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۰۹ ب.ظ)fatemeh_Itt نوشته شده توسط: سلام بچه ها
من بعضی از تستارو اشکال دارم یه گیر کوچیک دارم رو حل تست طوری که برای حل بعضی از تستا مجبورم خیلی وقت بزارم و این باعث استرسم شده اگه کسی میتونه بهم کمک کنه بهم پیام بده مطمئنم برای شما هم یاداوری میشه و بهتون کمک میکنه و ثواب داره اجرتون با فاطمه زهرا
بپرسید سوالا رو اگه من بلد باشم کمک میکنم
(۱۸ اسفند ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ)justlive93 نوشته شده توسط: بچه ها نمیدونم چرا سوالم حذف شده
خواستم ببینم برای کنکورای ۱۰ سال اخیر با جواب تشریحی چه کتابی رو توصیه میکنین؟ هست اصن چنین کتابی؟
آیتی که کتاب درستی نداره.....کامپیوترو نمیدونم.....