(۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ق.ظ)justlive93 نوشته شده توسط: سلام به همه کنکوریا
واسه شبکه چی تست میزنین؟
تستای تالیفیه دکتر حقیقتو از کجا میشه گیر آورد کاملشو؟ داره کسی؟
واسه جمع بندی نظرتون چیه؟ کنکورای سالای قبلو بخوایم داشته باشیم چه کتابایی خوبن؟
سلام
امسال گرایش نرم افزار گرفتار شدم من ، هوش که اصلا نخونده بودم و تمام وقتمو گذاشتم رو الگوریتم و پایگاه داده بیشتر ، خب من اگه میخواستم هوش مصنوعی بخونم میرفتم گرایش هوش مصنوعی و رباتیک بیکار بودم بیام نرم افزار ، ریاضیات هم محاسبات عددی و گسسته حساب ویژه باز کردم که زدن محاسبات رو حذف کردن بجاش ریاضی عمومی ۱ و ۲ آوردن که نزدیک ۱۰۰۰ صفحه هست که حال داره بخونه
چی میخواد بشه امسال خدا میدونه ، طراحی الگوریتم هم که مثل اینکه رفته تو قسمت دروس مشترک و ضریب ۴ گرفته
خدا رحم کنه امسال
هیچ جای دنیا مثل ایران انقدر بی قانون و چرت و پرت نیست که دو ماه مونده به کنکور درس ها و ضریب ها رو تغییر بدن ، حالا ضریب به کنار چرا درس رو تغییر میدین
مردمم که طبق معمول اصلا بحساب نمیان ، برا خودشون میبرن میدوزن و میبافن و بعد هم بخوان رشته می کنن دوباره
آخه به ما چه که بچه های گرایش IT ضعیف هستن نمیتونن ریاضیات مهندسی و محاسبات عددی جواب بدن ، خب از اون ها این درس ها رو امتحان نگیرین و ازشون ریاضی عمومی ۱ و ۲ بگیرین نه اینکه بیاین محاسبات عددی و ریاضیات مهندسی رو از گرایش نرم افزار و معماری کامپیوتر و الگوریتم و محاسبات و هوش مصنوعی حذف کنید و بجاش ریاضی عمومی ۱ و ۲ رو بیارین برای راحتی کار خودتون
یه وزارت علوم اسکل داریم
کلا هیچ جا مثل ایران انقدر اتفاقات عجیب و غریب توش نمیوفته ، عادل فردوسی پور گاهی اوقات تو برنامه نود میگه که ما واقعا استثنایی هستیم ، کارهایی می کنیم که تو هیچ کجای دنیا دیده نمیشه و شنیده هم نمیشه !!!!!
اینم از امسال که آخرش تخم مرغ خودشون رو گذاشتن . بیکار ننشستن