(۳۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: (15 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: کلا کنکور دکتری ساده هست. من امسال ۱ ماه خوندم و با اینکه تمام گرایش های مهندسی کامپیوتر و ای تی تجمیع شده بود رتبه ام شد ۳۶ و تمام دانشگاه ها هم مجاز شدم. سال قبل هم حدود ۱۰ روز خوندم و فکر کنم شدم ۱۴۰ (یا همچین چیزی) که بنظرم با ۱ ماه خوندن زیر ۴۰ میشدم...
منتهی رتبه مهم نیست. مهم روز مصاحبه هست. من تا جایی که میدونم برای دانشگاه های خوب اگر روز مصاحبه پیپر (فقط ISI معتبر و خوب) داشته باشی و از یک دانشگاه خوب اومده باشید، به حرفات درست گوش میدن والا واقعیتش این هست که اصلا بهت توجه نمیکنن!!
سلام
به نظرم شما پایه تون قوی بوده. والا ساده هم نیست
من درسهایی مثل ساختمان داده و طراحی الگوریتم مشکل دارم و شاید باورتون نشه جرات نمی کنم سوال جواب بدم.
سوالات شبکه امسال هم نتونستم جواب بدم. به نظرتون چه منابعی برا این درسها خوبه؟
البته تو جواب دادن به سوالای استعداد بی احتیاطی کردم
رتبه م هم شد ۲۲۱ ولی مقاله ام تو داوری بود و دست خالی رفتم مصاحبه و قبول نشدم
سلام. پایه قوی خاصی نداشتم. البته ۲ سال در همین سایت مدیر دروس ساختمان و الگوریتم بودم و خیلی فعالیت کردم که مربوط میشد به زمان کنکور ارشد و الان ۴ سال از اون موقع میگذره. درس مدارمنطقیم همیشه خوب بود. برای معماری هم فیلم دکتر گودرزی رو مقداری نگاه کردم (شاید ۴-۵ جلسه). شبکه بلد نبودم و نزدم.
احتمال قوی سال دیگه دروس تغییر میکنه اما به هر حال چون خواستید میگم چی خوندم (احتمالا ساختمان و الگوریتم باقی می ماند):
ساختمان و الگوریتم: کتاب پوران (ویراست جدید) + ۶۰۰ مسئله دکتر قدسی. برخی از سوالات CLRS هم حل کردم.
مدار منطقی و معماری: پوران کافیه. منتهی حل تمرین گسترش علوم پایه هم از قبل داشتم که برای هر دوش خوبه.
سیستم عامل: پوران نوشته موسوی اگر اشتباه نکنم. کتاب دکتر حقیقت هم داشتم منتهی چون برا ارشدم اینو خونده بودم و هایلایت کرده بودم و خلاصه داشتم همونو نگاه کردم.
زبان: نزدم منتهی درک مطلب م خوبه. با این حال تصمیم گرفتم وقت سرجلسه مربوط به زبان رو روی استعداد بزارم.
استعداد تحصیلی: کتاب نوشته هادی مسیح خواه خوب بود.
احتمالا برای کنکور تحصصی هوش مصنوعی مثل سال های قبل درس پترن و ام ال هم اضافه میشه که من تجربه خوبی از خوندن اینا داشتم و بنظرم مفید بودن:
پترن: اسلاید های شریف خوبه اما از اون بهتر اسلایدهایی هست که در دانشگاه شیراز درس میدن (اصلش مربوط به دانشگاه تگزاس هست). بنظرم اسلاید های شریف بخونید بعدش برا تکمیلش اسلاید های تدریس شده در دانشگاه شیراز رو ببنید (دانشگاه تگزاس).
یادگیری ماشین: اسلاید های دکتر شیری از امیرکبیر + خوندن چیزای مهم از کتاب میشل.
کلا برا ام ال و پترن یه مقدار بلد باشید خوندن همین اسلایدا کافیه و نیاز به کتابی نیست چون کامله. منتهی اگر ضعف دارید باید یه فکر دیگه بکنید (مثلا فیلم درس پترن دانشگاه شریف ببینید).